Inhuurdesk

Maandag® Managed Services levert dienstverlening van op maat gemaakte HR oplossingen op het gebied van het uitbesteden van werving en selectie (RPO) en het proces beheer rondom externe inhuur (MSP)

De aangesloten IGOM-leden hebben ervoor gekozen om voor hun gehele proces rondom externe inhuur gebruik te maken van een Neutrale Managed Service Provider die zorg draagt dat iedereen die voldoet aan de voorwaarden op de hoogte gesteld wordt van de tijdelijke opdrachten. Dit geldt zowel voor Leveranciers van professionals alsmede Freelancers, waarbij voor deze laatste groep een speciale portal beschikbaar is waarmee zij zich kunnen aanmelden om vacatures te ontvangen voor hun vakgebied en ook op via deze portal kunnen reageren op tijdelijke opdrachten. Maandag® Managed Services heeft dan ook de verantwoordelijkheid om 100% te voorzien in de vraag naar tijdelijk personeel voor alle segmenten: General Staffing, Specialized Staffing en Professional Staffing.

Maandag® Managed Services doet hiervoor zaken met verschillende leveranciers tegen gelijke voorwaarden. De Inhuurdesk is voor de IGOM Leden het enige loket naar de tijdelijke arbeidsmarkt, betreffende de inzet en inhuur van tijdelijk personeel in de ruimste zin van het woord. De Inhuurdesk verzorgt niet alleen, maar is ook verantwoordelijk voor het zoeken naar de juiste kandidaat door gebruik te maken van gecontracteerde leveranciers. En regelt daarnaast ook de volledige contract- en administratieve afhandeling (van aanvraag tot en met de geautomatiseerde betaling) door gebruik te maken van een Vendor Management Systeem (VMS).

Heeft u vragen over het proces of over de werking van het systeem, neem dan contact op met igom.managedservices@maandag.nl of bel 088 - 622 73 01 en wij helpen u graag verder.

Contactpersonen IGOM Inhuurdesk by Maandag® Managed Services

Dit is de profielfoto van Wim Hovens en zijn functie is Senior Programma Manager

Wim Hovens

Senior Programma Manager

wim.hovens@maandag.nl

schaduw
Dit is de profielfoto van Bart Molin en zijn functie is Accountmanager

Bart Molin

Accountmanager

bart.molin@maandag.nl

schaduw
Dit is de profielfoto van Bjorn Haan en zijn functie is Program Consultant

Bjorn Haan

Program Consultant

bjorn.haan@maandag.nl

schaduw
Dit is de profielfoto van Marjolein Huijts-Wigman en haar funtie is Program Consultant

Marjolein Huijts-Wigman

Program Consultant

marjolein.huijts@maandag.nl

schaduw