Flexpartners

Driessen Groep is contractpartner van IGOM op het gebied van payroll en draagt daarmee zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij de rol als werkgever. Naast het verzorgen van payroll-dienstverlening biedt Driessen als contractpartner een totaaloplossing voor een online marktplaats, speciaal voor externe inhuur vanaf schaal 10.

Start People beschikt over een professioneel en ervaren kenniscentrum op het gebied van flexibele arbeid voor IGOM en is contractpartner voor alle tijdelijke vacatureaanvragen t/m schaal 9.

Driessen Groep brengt mens & werk samen

IGOM en Driessen Groep zijn al jaren Goed Bekend met elkaar. Sinds 2000 zijn wij uw dienstverlener op het gebied van payroll en daarmee al jaren de werkgever van een groot deel van uw flexibele medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat goede mensen uw organisatie verder brengen. Daarom brengen wij mens en werk bij elkaar en zorgen wij ervoor dat u de beschikking heeft over een optimale personele capaciteit.

Naast het verzorgen van de payroll-dienstverlening, biedt Driessen vanaf nu ook een totaaloplossing voor een online marktplaats, speciaal voor externe inhuur. Doordat wij leverancier zijn van onze eigen recruitment-software, brengen wij mens en werk ook bij elkaar via digitale arbeidsmarktoplossingen met de marktplaats. Marktplaats is een goed alternatief wanneer u een externe expert nodig heeft om een klus of opdracht te laten slagen.

In Driessen vindt u een partner die kan denken en handelen in integrale innovatieve oplossingen op het brede gebied van arbeidsmarkt en technologie. Wij hebben het vermogen om oplossingen werkelijkheid te laten worden, waarbij we u volledig kunnen ontzorgen. Wij lichten graag de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van payroll en marktplaatsen verder toe.

Payroll-dienstverlening

Driessen staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van payroll binnen de publieke sector. Inmiddels zijn wij al 25 jaar meer dan 1.200 organisaties in de publieke sector van dienst met onze payroll-dienstverlening. Vanuit deze ervaring weten wij dat een efficiënt en effectief digitaal payroll-proces de basis is voor tevreden opdrachtgevers en medewerkers. Daarbij houden wij niet alleen rekening met de werkwijze en wensen van uw organisatie, maar beschouwen wij elke IGOM-organisatie als individuele klant in het payroll-proces, met op maat gemaakte afspraken.

Werkwijze payroll
Bij payroll zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw medewerker. Nadat u samen de arbeidsvoorwaarden heeft bepaald, komt uw medewerker in dienst bij Driessen. Vervolgens dragen wij zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij onze rol als werkgever. Wij nemen alle administratieve handelingen en bijbehorende risico’s uit handen.

Portal Mijn Driessen
Centraal in dit proces staat Mijn Driessen. Dit is de gebruiksvriendelijke portal waar zowel leidinggevenden, HRM’ers én flexibele medewerkers alle relevante zaken rondom het dienstverband kunnenregelen. Mijn Driessen zorgt ervoor dat alle processen van aanmelding tot facturatie, digitaal plaatsvinden. Via Mijn Driessen kunt u 24/7 realtime management-informatie generen en raadplegen.

Als opdrachtgever kunt u in uw eigen Mijn Driessen omgeving aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn Driessen gewerkte uren indienen en loonstroken en jaaropgaven raadplegen.

Marktplaats

Onze dochteronderneming The Solutions Factory biedt IGOM een marktplaatsoplossing voor uw externe inhuur van derden. Deze online marktplaats - die volledig in de huisstijl van IGOM is uitgevoerd - voldoet aan de nieuwe aanbestedingsrichtlijnen en is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel zzp'ers/leveranciers als gebruikers van de aanbestedende organisaties.

De marktplaats die u vindt onder het hoofdmenu Inhuur ondersteunt uw organisatie bij het inhuren van extern personeel. Met de marktplaats kunt u eenvoudig op rechtmatige wijze professionals inhuren volgens de door u zelf te bepalen prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe werkt een marktplaats?
De werking van een marktplaats is eenvoudig. U geeft ons de opdracht door waarvoor u externe specialisten zoekt. Nadat wij met u de juiste eisen en gunningscriteria hebben vastgesteld publiceren wij de opdracht. Zzp’ers en bemiddelingsbureaus kunnen, nadat ze zich aangemeld hebben in het systeem, de opdracht bekijken. Zij krijgen inzicht in het gunningsproces, de gunningscriteria, de eisen en een minimum of maximum tarief. Op basis van deze informatie kunnen zij een bieding doen. Nadat alle offertes zijn ingediend genereert de marktplaats een top 5/top 10 van beste biedingen en heeft u de beschikking over de beste specialisten tegen de beste prijs.

Recruitmentondersteuning
Driessen gaat u ook ondersteunen bij het recruitment proces. Uw contactpersoon Corien Kusters zal u onder andere adviseren over de gunningscriteria, de eisen en deze controleren. Daarnaast worden binnenkomende inschrijvingen en CV’s beoordeeld en gecontroleerd. Wij zullen u ondersteunen in het volledige proces. Van het introduceren van kandidaten, het uitnodigen tot het plannen van afspraken.

Contactpersonen Driessen Groep

Eva Stam-Pauptit

Locatiemanager Venlo

eva.stam@driessen.nl

schaduw

Frank van den Broek

Adviseur

frank.vandenbroek@driessen.nl

schaduw

Valerie Kessels

Intercedent HR-services

valerie.kessels@driessen.nl

schaduw

Karin Jacobs

Intercedent

karin.jacobs@driessen.nl

schaduw

Irish Schellekens

Intercedent HR-services

irish.schellekens@driessen.nl

schaduw

Celine van den Hoven

Intercedent HR-services

celine.vandenhoven@driessen.nl

schaduw

Een vast team van contactpersonen is u graag van dienst tijdens onze samenwerking. Bij uw contactpersonen van de backoffice kunt u altijd terecht voor alle vragen met betrekking tot de personeelsadministratie, salarissen en arbeidscontracten. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de flexbranche en hebben kennis op salaris-technisch gebied en van de CAR-UWO.

Uw contactpersonen Celine van den Hoven, Irish Schellekens en Valerie Kessels vinden het belangrijk om veel persoonlijk contact met u te hebben, zodat zij snel kunnen schakelen. Zij zorgen ervoor dat alles voor de flexibele medewerker goed geregeld is, waardoor u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. Wij werken nauwkeurig en zetten onze kennis in om u volledig van dienst te kunnen zijn. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing om zowel u als de flexibele medewerker te helpen en tevreden te stellen. Uw contactpersonen Eva Stam en Karin Jacobs ondersteunen en adviseren u bij het gebruik van de Marktplaats-oplossing en bij het recruitment proces.

Daarnaast staat uw vaste adviseur Frank van den Broek u graag te woord. Hij is uw vaste aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt met vragen over bijvoorbeeld; evaluaties, beleidskeuzes, wijzigingen in cao’s en wetten of trends waar uw organisatie iets mee moet. Gedurende de dienstverlening wordt hij graag door u op de hoogte gehouden over relevante zaken. Mocht er iets niet naar wens zijn, heeft u ergens vragen over of behoefte aan een sparringpartner, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw adviseur.

De contactpersonen zijn bereikbaar via telefoonnummer 0492 – 50 66 66 of via hun persoonlijke e-mailadressen.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Driessen locatie Venlo

Inhuurdesk IGOM
Deken van Oppensingel 13
5911 AA Venlo

venlo@driessen.nl
077 - 207 10 00

Driessen Groep Helmond

Hoofdkantoor
Schootense Dreef 15
5708 HZ Helmond
Postbus 748
5700 AS Helmond

0492 - 50 66 66

Start People, dé contractpartner voor (tijdelijk) personeel

Start People Heerlen biedt een optimale en complete dienstverlening aan IGOM organisaties op het gebied van flexibele arbeid. Het team bestaat uit een negental (senior) intercedenten en één senior-unitmanager. Meer weten? Neem contact op via 045 - 560 80 00, optie 2, of heerlenla@startpeople.nl

Wat kunt u verwachten van Start People Heerlen?

  • Snel leveren van een gevarieerd aanbod aan goede en gemotiveerde flexkrachten voor openstaande functies tegen zeer gunstige tarieven.
  • Eén loket voor alle personele vraagstukken; één vestiging, één telefoon nummer en één e-mailadres!
  • Snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en trends en deze omzetten naar concrete dienstverlening.
  • Ruim aanbod van functiegerichte (incompany) opleidingen voor zowel onze flexkrachten als uw vaste medewerkers tegen gunstige tarieven.
  • Centraal gecoördineerde communicatie op maat.
  • Poolvorming & behoud van goede flexkrachten.

Meer informatie

Start People Heerlen LA
Honigmannstraat 65
6411 LK Heerlen

heerlenla@startpeople.nl
045 - 560 80 00