Flexpartners

Driessen is contractpartner van IGOM op het gebied van payroll en draagt daarmee zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij de rol als werkgever. Naast het verzorgen van payroll-dienstverlening biedt Driessen als contractpartner een totaaloplossing voor een online marktplaats, speciaal voor externe inhuur vanaf schaal 10.

Start People beschikt over een professioneel en ervaren kenniscentrum op het gebied van flexibele arbeid voor IGOM en is contractpartner voor alle tijdelijke vacatureaanvragen t/m schaal 9.

Driessen brengt mens & werk samen

IGOM en Driessen zijn al jaren Goed Bekend met elkaar. Sinds 2000 zijn wij uw dienstverlener op het gebied van payroll en daarmee creëren wij al jaren werkgeluk van een groot deel van uw flexibele medewerkers. Medewerkers die op hun beurt weer mensen gelukkig maken. Want mensen die werken in de publieke sector maken de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

Naast het verzorgen van de payroll-dienstverlening, biedt Driessen ook een totaaloplossing voor een online marktplaats, speciaal voor externe inhuur. Doordat wij leverancier zijn van onze eigen recruitment-software, brengen wij mens en werk bij elkaar via digitale arbeidsmarktoplossingen met de marktplaats. Marktplaats is een goed alternatief wanneer u een externe expert nodig heeft om een klus of opdracht te laten slagen.

In Driessen vindt u een partner die kan denken en handelen in integrale innovatieve oplossingen op het brede gebied van arbeidsmarkt en technologie. Wij hebben het vermogen om oplossingen werkelijkheid te laten worden, waarbij we u volledig ontzorgen. Wij lichten graag de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van payroll en marktplaatsen verder toe.

Payroll-dienstverlening

Driessen verbindt mens en werk in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Inmiddels zijn wij al 25 jaar meer dan 1.200 organisaties in de publieke sector van dienst met onze payroll-dienstverlening. Vanuit deze ervaring weten wij dat een efficiënt en effectief digitaal payroll-proces de basis is voor tevreden opdrachtgevers en medewerkers. Daarbij houden wij niet alleen rekening met de werkwijze en wensen van uw organisatie, maar beschouwen wij elke IGOM-organisatie als individuele klant in het payroll-proces, met op maat gemaakte afspraken.

Werkwijze payroll
Bij payroll zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw medewerker. Nadat u samen de arbeidsvoorwaarden heeft bepaald, komt uw medewerker in dienst bij Driessen. Vervolgens dragen wij zorg voor alle administratieve en juridische verplichtingen die horen bij onze rol als werkgever. Wij nemen alle administratieve handelingen en bijbehorende risico’s uit handen.

Portal Mijn Driessen
Centraal in dit proces staat Mijn Driessen. Dit is de gebruiksvriendelijke portal waar zowel leidinggevenden, HRM’ers én flexibele medewerkers alle zaken rondom het dienstverband regelen.

Mijn Driessen zorgt ervoor dat alle processen van aanmelding tot facturatie, digitaal plaatsvinden. En in Mijn Driessen kunt u 24/7 realtime management-informatie generen en raadplegen.

Als opdrachtgever kunt u in uw eigen Mijn Driessen omgeving aanmeldingen en verlengingen regelen, uren accorderen, facturen bekijken en managementinformatie inzien. Medewerkers kunnen via Mijn Driessen gewerkte uren indienen en loonstroken en jaaropgaven raadplegen. Daarnaast vinden ze er alles over wat wij doen aan Goed werkgeverschap en kunnen ze zich meteen aanmelden voor bijvoorbeeld e-learnings, workshops of gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen en korting op sport & wellness.

Contactpersonen Driessen Groep

Cindy Boumans

Locatiemanager Venlo

cindy.boumans@driessen.nl

schaduw

Meggy van Lieshout

Intercedent HR-services

werk@driessen.nl

077 – 207 10 11

schaduw

Evi Geurts

Intercedent HR-services

werk@driessen.nl

077 – 207 10 11

schaduw

Sanne van der Wurff

Intercedent HR-services

werk@driessen.nl

077 – 207 10 11

schaduw

Fleur Loonen

Intercedent HR-services

werk@driessen.nl

077 – 207 10 11

schaduw

Melissa Barents

Intercedent

venlo@driessen.nl

077 – 207 10 10

schaduw

Karin Jacobs

Intercedent

venlo@driessen.nl

077 – 207 10 10

schaduw

Irish Schellekens

Intercedent HR-services

werk@driessen.nl

077 – 207 10 11

schaduw

Een vast team van contactpersonen is u graag van dienst tijdens onze samenwerking. Bij uw contactpersonen van de backoffice kunt u altijd terecht voor alle vragen met betrekking tot de personeelsadministratie, salarissen en arbeidscontracten. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de flexbranche en hebben kennis op salaris-technisch gebied en van de CAR-UWO.

Uw contactpersonen op de afdeling HR-services vinden het belangrijk om veel persoonlijk contact met u te hebben, zodat zij snel kunnen schakelen. Zij zorgen ervoor dat alles voor de flexibele medewerker goed geregeld is, waardoor u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. Wij werken nauwkeurig en zetten onze kennis in om u volledig van dienst te kunnen zijn. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing om zowel u als de flexibele medewerker te helpen en tevreden te stellen. Uw contactpersonen op locatie Venlo ondersteunen en adviseren u bij het gebruik van de Marktplaats-oplossing en bij het recruitment proces.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Driessen

Driessen locatie Venlo

Inhuurdesk IGOM
Deken van Oppensingel 13
5911 AA Venlo

venlo@driessen.nl
077 - 207 10 00

Driessen Helmond

Afdeling HR-services
Schootense Dreef 15
5708 HZ Helmond
Postbus 748
5700 AS Helmond

werk@driessen.nl
077 – 207 10 11

Start People, dé contractpartner voor (tijdelijk) personeel

Start People Heerlen biedt een optimale en complete dienstverlening aan IGOM organisaties op het gebied van flexibele arbeid. Het team bestaat uit een negental (senior) intercedenten en één senior-unitmanager. Meer weten? Neem contact op via 045 - 560 80 00, optie 2, of heerlenla@startpeople.nl

Wat kunt u verwachten van Start People Heerlen?

  • Snel leveren van een gevarieerd aanbod aan goede en gemotiveerde flexkrachten voor openstaande functies tegen zeer gunstige tarieven.
  • Eén loket voor alle personele vraagstukken; één vestiging, één telefoon nummer en één e-mailadres!
  • Snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en trends en deze omzetten naar concrete dienstverlening.
  • Ruim aanbod van functiegerichte (incompany) opleidingen voor zowel onze flexkrachten als uw vaste medewerkers tegen gunstige tarieven.
  • Centraal gecoördineerde communicatie op maat.
  • Poolvorming & behoud van goede flexkrachten.

Meer informatie

Start People Heerlen LA
Honigmannstraat 65
6411 LK Heerlen

heerlenla@startpeople.nl
045 - 560 80 00