Klussenbank

Ben je werkzaam bij een van de aangesloten organisaties? Met jouw persoonlijke medewerkers account op IGOM.nl kun je zoeken en reageren op interne klussen en vacatures van andere IGOM organisaties. Een mooie manier om je talenten en kennis breder in te zetten en te leren van tijdelijke klussen binnen andere IGOM organisaties. Zie je een leuke een passende klus? Bespreek met jouw leidinggevende de mogelijkheden of neem contact op met het RMC IGOM.

Kandidatenbank

Registreer je als IGOM medewerker door met je zakelijke mailadres een account aan te maken en vul je e-portfolio zo volledig mogelijk in. Door je profiel te delen op de kandidatenbank kun je ook gevonden worden door de aangesloten organisaties en ontvang je passende klussen en vacatures per mail.

Opdrachtgevers

Voor de aangesloten organisaties heeft het vele voordelen om klussen en vacatures uit te wisselen met elkaar. Kennisuitwisseling, ervaren medewerkers en kostenbesparing zorgen voor een perfecte match! Zo bevorderen we samen de flexibiliteit en mobiliteit van de medewerkers én organisaties!

Rechtspositie

Er zijn verschillende mogelijkheden om tijdelijk bij een andere IGOM organisatie aan de slag te gaan. Meestal wordt er gekozen voor een detacheringsovereenkomst tussen de uitlenende organisatie en de inlenende organisatie. De medewerker blijft dus gewoon in dienst van de eigen organisatie, maar wordt gedetacheerd voor een bepaalde periode naar de inlenende organisatie. Leidinggevenden stemmen onderling met elkaar de afspraken van de detachering af.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM via info@igom.nl of 088 – 622 73 00.

Bekijk de nieuwe klussen

In beweging met IGOM

profielfoto van Sarah Ubachs, deze persoon heeft als functie: Medewerker Digitale Informatievoorziening en werkt bij de Gemeente Voerendaal

Sarah Ubachs

Medewerker Digitale Informatievoorziening

Gemeente Voerendaal

schaduw
icoon sluiten

Sarah Ubachs

Medewerker Digitale Informatievoorziening

Ik heb de kans gekregen en gegrepen

Uitdagingen gaat Sarah Ubachs niet uit de weg, ze zoekt ze juist op! Haar loopbaan onderstreept dit. Vanuit een uitkeringssituatie doorliep ze twee jaar een werkervaringsplek bij de gemeente Beek op de afdeling digitale informatievoorziening (DIV). In diezelfde periode volgde ze de opleiding SOD 1.

Toen in 2009 een vacature medewerker DIV bij de gemeente Voerendaal vacant kwam, twijfelde Ubachs geen moment. Ze solliciteerde en werd aangenomen!

Ubachs: ‘Ik heb veel geleerd bij de gemeente Voerendaal, vooral doordat Voerendaal destijds net overstapte naar digitaal werken.’ Door gewijzigde bedrijfsvoering kwam de afdeling DIV onder regie de afdeling Dienstverlening terecht. Daardoor wijzigde ook de inhoud van haar functie. ‘Samen met mijn leidinggevende en p&o-adviseur Gemma Schrijen onderzocht ik mijn interessegebieden. Daaruit bleek dat een rol in de backoffice van Burgerzaken een perfecte volgende stap zou zijn. Ik kreeg de kans om de BABZ-opleiding te volgen, waarvan ik in juli 2016 het specialisatiejaar succesvol heb afgerond.’ Enige tijd later attendeerde p&o-medewerker Helma Maasen haar op de vacature backofficemedewerker burgerzaken bij de gemeente Onderbanken. ‘Dat was een buitenkans om de theorie in praktijk te brengen. Ik waardeer het enorm dat de gemeente Voerendaal mij deze kans heeft geboden. De gemeente Onderbanken ondersteunt mij nu in mijn verdere ontwikkeling binnen deze functie’, aldus Ubachs.

Naar eigen zeggen is Ubachs nog lang niet uitgeleerd. ‘Allereerst wil mij verder bekwamen in mijn huidige functie. Daarna wil ik mij specialiseren in een specifieke richting; op dit moment spreekt BRP-specialist mij heel erg aan. Ik stel mezelf constant nieuwe doelen, zodat mijn werk geen sleur wordt. Ik geniet van de voldoening na een fijne en leerzame werkdag!