Nieuws:

Update! Gesubsidieerde ontwikkelactiviteiten speciaal voor (v)mbo-ers

Door: RMC IGOM | 20 januari 2022 - 14:37
Update! Gesubsidieerde ontwikkelactiviteiten speciaal voor (v)mbo-ers

Update! is een project van A&O fonds Gemeenten dat ontwikkelactiviteiten speciaal voor gemeentemedewerkers met (v)mbo-niveau subsidieert.

Update jezelf in 2022! Haal jij alles uit jezelf op je werk of wil je juist werken aan jouw ontwikkeling? De IGOM gemeenten werken samen met A&O fonds Gemeenten, die met subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de medewerkers met (v)mbo werk- en denkniveau kunnen ondersteunen met verschillende ontwikkelactiviteiten. Dat betekent dat je als medewerker op verschillende manieren kunt werken aan jouw loopbaan, jouw vakgebied en/of competenties.

Heb je collega's die ook aan hun ontwikkeling willen werken, dan kunnen jullie ook in teamverband aan de slag.

 

Extra ondersteuning voor (v)mbo-medewerkers
Het project Update! focust zich op medewerkers met vmbo en mbo-niveau; een grote groep. In onze sector heeft ruim 35% van de medewerkers een mbo-diploma en 8% een vmbo-diploma. Onderzocht is dat deze grote groep vaak al jaren in dezelfde functie en op dezelfde afdeling werkt. Ook is bekend dat deze groep minder gebruik maakt van scholingsmogelijkheden van gemeenten of actief bezig is met eigen ontwikkeling. A&O fonds Gemeenten vindt het daarom belangrijk om deze medewerkers extra te ondersteunen.

Ontwikkeladvies van een coach kun je zelf gemakkelijk aanvragen. Kijk op www.allesuitjezelf.nl/ontwikkeladvies en meld jezelf aan!

 

Lees er meer over op www.aeno.nl/update.