IGOM Inhuurdesk by Maandag® Managed Services

De IGOM-leden in Zuid- en Midden -Limburg werken al meer dan 25 jaar samen op het gebied van mobiliteit en payroll en hebben vanaf 2020 ook de keuze gemaakt om samen gebruik te maken van een inhuurdesk voor alle externe inhuur. Bij IGOM wordt gebruik gemaakt van een Neutrale Managed Service Provider die zorg draagt dat iedereen die voldoet aan de voorwaarden op de hoogte gesteld wordt van de tijdelijke opdrachten. Dit geldt zowel voor Leveranciers van professionals alsmede Freelancers waarbij voor deze laatste groep een speciale portal beschikbaar is waarmee zij zich kunnen aanmelden om vacatures te ontvangen voor hun vakgebied en ook op via deze portal kunnen reageren op tijdelijke opdrachten. Via deze inhuurdesk kan iedereen die voldoet aan de inschrijfvoorwaarden, of je nu een zelfstandige ondernemer bent of een leverancier van specialisten, zichzelf of een kandidaat aanbieden voor een tijdelijke opdracht.

Zodra wij een aanvraag hebben wordt deze middels het VMS systeem gepubliceerd. Ben je reeds ingeschreven dan ontvang je (binnen de door jouw aangegeven segmenten) een notificatie per email van de nieuwe aanvraag. Bij elke aanvraag wordt duidelijk aangegeven welke selectiecriteria wij hanteren. Je kunt reageren door het invullen van de gevraagde informatie (selectiecriteria, kwaliteit en prijs) en het uploaden van je CV. Voor elke selectiecriterium worden punten toegekend. Na sluiting van de aanvraag termijn genereert het VMS systeem een overzicht van de selectie en na beoordeling door de inhuurdesk zal deze selectie worden aangeboden aan de inhurende manager van het IGOM lid. De inhurende manager van het IGOM lid selecteert en nodigt een aantal kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Als er een match is dan wordt er een overeenkomst gesloten en worden de overige kandidaten op de hoogte gesteld van het sluiten van het aanvraagproces en het resultaat. Aanbiedingen die niet volledig zijn of waarbij de selectiecriteria niet naar waarheid zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen. Mocht dit vaker voorkomen dan zal de aanbiedende partij uitgesloten worden van de IGOM inhuurdesk.

Ben je een leverancier van externe inhuurkrachten (uitzendkrachten, detacheringskrachten en/of specialisten) dan heb je een IGOM inhuurdesk account nodig. Je kunt contact opnemen met de IGOM inhuurdesk via igom.managedservices@maandag.nl of 088 - 622 73 01.

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je interesse in opdrachten via de IGOM inhuurdesk dan kun je via deze link aanmelden voor een account voor het VMS systeem.

Heb je vragen over het proces of over de werking van het systeem neem dan contact op met igom.managedservices@maandag.nl of bel 088 - 622 73 01 en wij helpen je graag verder.