schaduw

IGOM Inhuurdesk by Talentsourcer

De IGOM-leden in Zuid- en Midden -Limburg werken al meer dan 20 jaar samen op het gebied van mobiliteit en payroll en hebben vanaf 2020 ook de keuze gemaakt om samen gebruik te maken van een inhuurdesk voor alle externe inhuur. De IGOM leden willen iedereen een eerlijke kans geven om een tijdelijke opdracht bij IGOM te vervullen. IGOM heeft er daarom voor gekozen om tijdelijke opdrachten open en eerlijk in de markt te zetten, door middel van de Inhuurdesk. Via deze inhuurdesk kan iedereen die voldoet aan de inschrijfvoorwaarden, of je nu een zelfstandige ondernemer bent of een leverancier van specialisten, zichzelf of een kandidaat aanbieden voor een tijdelijke opdracht.

Zodra wij een aanvraag hebben wordt deze middels het VMS systeem gepubliceerd. Ben je reeds ingeschreven dan ontvang je (binnen de door jouw aangegeven segmenten) een notificatie per email van de nieuwe aanvraag. Bij elke aanvraag wordt duidelijk aangegeven welke selectiecriteria wij hanteren. Je kunt reageren door het invullen van de gevraagde informatie (selectiecriteria, kwaliteit en prijs) en het uploaden van je CV. Voor elke selectiecriterium worden punten toegekend. Na sluiting van de aanvraag termijn genereert het VMS systeem een overzicht van de selectie en na beoordeling door de inhuurdesk zal deze selectie worden aangeboden aan de inhurende manager van het IGOM lid. De inhurende manager van het IGOM lid selecteert en nodigt een aantal kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Als er een match is dan wordt er een overeenkomst gesloten en worden de overige kandidaten op de hoogte gesteld van het sluiten van het aanvraagproces en het resultaat. Aanbiedingen die niet volledig zijn of waarbij de selectiecriteria niet naar waarheid zijn ingevuld worden niet in behandeling genomen. Mocht dit vaker voorkomen dan zal de aanbiedende partij uitgesloten worden van de IGOM inhuurdesk.

Bent u een leverancier van externe inhuurkrachten (uitzendkrachten, detacheringskrachten en/of specialisten) dan heeft u een IGOM inhuurdesk account nodig. U kunt contact opnemen met de IGOM inhuurdesk via igom@talentsourcer.com of 045-560 80 50.

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u interesse in opdrachten via de IGOM inhuurdesk dan kun u zich via deze link aanmelden voor een account voor het VMS systeem.

Heeft u vragen over het proces of over de werking van het systeem neem dan contact op met igom@talentsourcer.com of bel 045-560 80 50 en wij helpen u graag verder.