Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: Masja Janssen-Lacroix | 8 oktober 2018 - 16:52

Zondag 14 oktober a.s. wordt  om 14.00 uur de speciale IGOM uitzending 'van Passie naar Droombaan' uitgezonden op RTL-4.

Diverse IGOM-organisaties en het A+O fonds gemeenten hebben meegewerkt aan het vormgeven van deze uitzending. De gemeenten Landgraaf, Voerendaal, Roermond en Waterschap Limburg brengen in beeld hoe divers en uitdagend het werken bij de overheid is.

 

Nieuwsgierig..  neem dan alvast een kijkje op Facebook: https://www.facebook.com/vanpassienaardroombaan/videos/245641766125876/ of op LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6455042991710097408

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Meesterinjewerk.nl

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Meesterinjewerk.nl »