Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: Petra Steenbakkers | 6 mei 2019 - 14:34

Neem snel een kijkje!

Het trainingsaanbod najaar 2019 is met ingang van 8 mei a.s. zichtbaar in de IGOM Academie!  Heb je interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol = vol!

 

Een tipje van de sluier ...... naast de herhaalde inzet van de succesvolle trainingen ABW, Politiek-Bestuurlijke Sensitiviteit, NLP, Adviesvaardigheden en Authentiek Communiceren hebben we een gevarieerd aanbod aan nieuwe trainingen geselecteerd, die dit najaar verzorgd worden, zoals Samenwerken (veranderende rol van de ambtenaar), Lean Yellow Belt, Masterclass Integriteit, Effectief Onderhandelen, Draagvlak Creëren en nog veel meer! 

Ga voor meer informatie naar de IGOM Academie op IGOM.NL of volg ons op Sociale Media!

 

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Allesuitjezelf.nl

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Allesuitjezelf.nl »