schaduw
Achtergrondafbeelding met daarin flamingo's waarbij er 1 groen is met de volgende zin: tijd voor verandering Achtergrondafbeelding met daarin verschillende kleuren knopen met de volgende zin: wij bieden integrale vraagstukken Achtergrondafbeelding met daarin losse puzzelstukken met de volgende zin: wij bieden uitdaging Achtergrondafbeelding met daarin meerdere verdiepingstrappen met de volgende zin: wij bieden diepgang Achtergrondafbeelding met daarin een schaakbord met de volgende zin: wij zoeken verbinders

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: Petra Steenbakkers | 1 december 2021 - 15:50
What's new?! Kijk snel in de IGOM Academie!

We hebben een mooi aanbod aan trainingen beschikbaar in kwartaal 1 van 2022 en we lichten graag een tipje van de sluier op voor de rest van 2022!

De IGOM Academie heeft vanaf vandaag nieuw trainingsaanbod beschikbaar, met trainingen die plaatsvinden in kwartaal 1 van 2022. We maken in deze periode gebruik van virtuele klassen, waarbij digitaal lesgeven dus het uitgangspunt is. Hoe de rest van het trainingsjaar, voor wat betreft fysieke of online uitvoering, eruit gaat zien, wordt binnenkort opnieuw bekeken.

 

Als gevolg van de Coronacrisis, waarmee we nog steeds te maken hebben, zijn klassikale trainingen in kwartaal 1 voorlopig niet in ons aanbod, maar desondanks hebben we wel een boeiend online programma voor je samengesteld. Het trainingsprogramma van IGOM voor 2022 bevat naast een groot deel aan succesvolle bestaande trainingen, ook nieuwe (online) trainingen. We hebben een gevarieerd aanbod voor zowel medewerkers, HR als management. Al enige tijd hebben we mogen ervaren dat het volgen van trainingen in virtuele klaslokalen een prima alternatief is. Opleiders hebben inmiddels ruime ervaring met online trainen en kunnen hier dus snel en vaardig in schakelen.

 

Naast het nú beschikbare aanbod, kun je dit jaar nog de volgende titels verwachten: Nudging, Framing, Professioneel Filmen en Vloggen met de smartphone, Financiën voor non-financials, Omgaan met krachtenvelden-Strategisch Denken & Doordacht Handelen, Hoe werkt de gemeente?, Zakelijk tekenen, Beleidsadvies, Positieve Psychologie voor leidinggevenden, Professioneel adviseren, Mindfulness, Coachingsvaardigheden, Het foute uurtje: luister en leer van mislukkingen, Denken in mogelijkheden!, Veranderen lastig? Maak veranderkracht jouw kracht! , Werken in een politiek bestuurlijke omgeving en de training Omgevingswet in vogelvlucht!    

 

Vanaf nu kun je je aanmelden voor de training(en) van Q 1 naar keuze. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de Academie. 

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

afbeelding persoonlijke eportfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

een afbeelding van banenplein limburg, met een hand dat een stuk van een puzzel vasthoudt

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Allesuitjezelf.nl

een afbeelding met daarin de tekst 'alles uit jezelf'

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Allesuitjezelf.nl »