schaduw
Achtergrondafbeelding met daarin flamingo's waarbij er 1 groen is Achtergrondafbeelding met daarin verschillende kleuren knopen Achtergrondafbeelding met daarin losse puzzelstukken Achtergrondafbeelding met daarin meerdere verdiepingstrappen Achtergrondafbeelding met daarin een schaakbord

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: RMC IGOM | 23 juni 2021 - 15:38
Yeah! We will meet again!

Nieuwe 'live' trainingen beschikbaar in de IGOM Academie!

Vanaf nu zijn er nieuwe 'klassikale' trainingen toegevoegd aan de IGOM Academie en kun je je hier gratis voor inschrijven als je werkzaam bent bij één van de IGOM organisaties. 

Naast het leerzame en praktisch toepasbare 'Werk aan je carrière' aanbod, hebben we ook nieuw regulier aanbod gericht op o.a. communicatie en vaardigheden gepland in het najaar  van 2021. En het tweede goede nieuws .... als alles een beetje meezit (en daar gaan we vanuit ;-), kunnen we elkaar weer 'live' ontmoeten. Er gaat tenslotte niets boven fysieke klassikale ontmoetingen, netwerken en kennis delen met elkaar en ervaringen uitwisselen. 

 

Nieuwsgierig, neem dan snel een kijkje in de IGOM Academie want er zit vast een leuke en leerzame training voor jou bij. Interesse? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want vol = vol!

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

afbeelding persoonlijke eportfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

een afbeelding van banenplein limburg, met een hand dat een stuk van een puzzel vasthoudt

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Allesuitjezelf.nl

een afbeelding met daarin de tekst 'alles uit jezelf'

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Allesuitjezelf.nl »