schaduw
Achtergrondafbeelding met daarin flamingo's waarbij er 1 groen is met de volgende zin: tijd voor verandering Achtergrondafbeelding met daarin verschillende kleuren knopen met de volgende zin: wij bieden integrale vraagstukken Achtergrondafbeelding met daarin losse puzzelstukken met de volgende zin: wij bieden uitdaging Achtergrondafbeelding met daarin meerdere verdiepingstrappen met de volgende zin: wij bieden diepgang Achtergrondafbeelding met daarin een schaakbord met de volgende zin: wij zoeken verbinders

WIE-netwerk

WIE is een online informatie- en communityplatform van, voor en door managers & HRM-ers uit IGOM-organisaties.

schaduw

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: Rebecca van Bekhoven | 20 september 2022 - 13:52
Kennismaken met Rebecca van Bekhoven

Graag wil ik mij voorstellen.

Rebecca van Bekhoven, 29 jaar. Ik werk als freelancer in HR in Brabant & Limburg. Maandag 12 september jl. ben ik bij IGOM gestart als Mobiliteitsadviseur a.i.

De aankomende maanden zal ik de collega’s bij IGOM ondersteunen en diversen projecten & taken oppakken t.a.v. Arbeidsmarktkrapte.

 

Ik heb jaren gewerkt in HR en de laatste jaren als freelancer bij MKB Brabant & Limburg in diversen branches. Mijn expertise is heel breed, de nadruk ligt operationeel HR & Recruitment, de verbinding tussen werkzoekende en werkgever.

Ik ga uit van de intrinsieke motivatie en drijfveren van de mens en weet talenten te benutten. Als mens ben ik enthousiast en positief ingesteld. Ik denk ik in mogelijkheden en oplossingen, ben oprecht geïnteresseerd en wil graag van betekenis zijn voor anderen.
Mijn specialisme is stress & burn-out coaching en coachen met paarden. Deze vaardigheden zet ik dan ook met alle plezier in bij mijn anderen rollen als, re-integratiecoach bij YA! Re-integratie en mijn vrijwilligerswerk activiteiten bij het AZC in Budel.

 

Om te ontspannen rijd ik graag motor, doe ik aan kickboksen en reis ik graag.

https://www.linkedin.com/in/rebeccavanbekhoven/

Meer nieuws

Bekijk al het nieuws
Fijne Zomer!
13 juli 2022 - 14:57
Save the date!
17 mei 2022 - 11:24
Even voorstellen!
21 februari 2022 - 13:32
IGOM wenst jou Fijne Feestdagen
20 december 2021 - 15:44

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

afbeelding persoonlijke eportfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

een afbeelding van banenplein limburg, met een hand dat een stuk van een puzzel vasthoudt

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Allesuitjezelf.nl

een afbeelding met daarin de tekst 'alles uit jezelf'

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Allesuitjezelf.nl »