schaduw
Achtergrondafbeelding met daarin flamingo's waarbij er 1 groen is Achtergrondafbeelding met daarin verschillende kleuren knopen Achtergrondafbeelding met daarin losse puzzelstukken Achtergrondafbeelding met daarin meerdere verdiepingstrappen Achtergrondafbeelding met daarin een schaakbord

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: RMC IGOM | 29 maart 2021 - 12:19
Een cadeautje ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum!

25 e-learning trainingen speciaal voor jou!


IGOM bestaat 25 jaar en een jubileumjaar daagt uit om te komen met iets extra’s. Een traktatie voor de deelnemende organisaties, leidinggevenden, HR en natuurlijk de medewerkers. Gewoon, omdat jullie het verdienen, om jullie te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen en omdat IGOM na 25 jaar nog steeds staat voor groei van mensen!

 

Eén van de manieren om dit te vieren is dit aanbod. De IGOM Academie heeft in samenwerking met de Online Academie een speciaal pakket met e-learning trainingen samengesteld, dat aanvullend op ons reguliere aanbod fysieke- en virtuele trainingen beschikbaar is. Dus niet op locatie of in een virtueel klaslokaal, maar je kunt nu ook gewoon een training naar keuze volgen op een moment en op de plek die jou uitkomt.

 

Deze e-learning trainingen zijn landelijk al een enorm succes! En het goede nieuws is dat jullie, als medewerker, manager en leidinggevende bij één van de aangesloten IGOM-organisaties, er tijdens ons jubileumjaar gratis gebruik van kunnen maken! Het pakket wordt voortdurend aangevuld met nieuwe trainingen.

 

Ga naar de IGOM Academie en registreer je om het e-learning aanbod te kunnen zien! 
 We wensen je veel leerplezier!
 

Meer nieuws

Bekijk al het nieuws
Fijne feestdagen !
22 december 2020 - 14:31
Sta eens stil bij wat je echt wil!
7 december 2020 - 16:39
IGOM academie in coronatijd !
20 augustus 2020 - 16:27
Fijne zomer!
8 juli 2020 - 16:29

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

afbeelding persoonlijke eportfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

een afbeelding van banenplein limburg, met een hand dat een stuk van een puzzel vasthoudt

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Allesuitjezelf.nl

een afbeelding met daarin de tekst 'alles uit jezelf'

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Allesuitjezelf.nl »