Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding

Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers.

schaduw
schaduw
Door: Petra Steenbakkers | 25 mei 2020 - 11:03

Zakelijk Tekenen op virtuele wijze ....

Sinds kort organiseert IGOM naast klassikale trainingen ook virtuele trainingen. Dit natuurlijk mede gezien het feit dat we in een tijd leven waarin Corona voor beperkingen zorgt. 

Voor zowel onze opleiders als de deelnemers is het virtueel trainen vaak een hele nieuwe en spannende weg. We zijn dan ook blij met zo'n positieve feedback!
 

"In mijn werk heb ik soms de behoefte om tekst visueel te maken, iets erbij te tekenen of te illustreren zonder dat het te moeilijk of een heel kunstwerk moet worden. We nemen visuele informatie 600.000 keer sneller op en de training Zakelijk Tekenen maakt je daar op een leuke manier helemaal wegwijs in. Een enthousiaste groep cursisten, een fijne opleider en dan ook nog digitaal van thuis of je werkplek, wat was dit leuk om te doen! Je hoeft er geen tekentalent voor te zijn, op een laagdrempelige en eenvoudige manier kun je al snel een groot resultaat bereiken. Een echte aanrader!"

 

De resultaten van de totale evaluatie geven een gelijk beeld. De virtuele omgeving wordt ervaren als een waardige vervanger van een klassikale training en mensen vinden het fijn om in de eigen omgeving een virtuele training te volgen.

 

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Allesuitjezelf.nl

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Allesuitjezelf.nl »