Regionale mobiliteit

Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM en is uw aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot de mobiliteit van uw eigen medewerkers. Vanuit het RMC wordt vormgegeven aan alle beleidsvelden, het proces van mobiliteitsbevordering en vergroting van het kennisnetwerk binnen IGOM.

Lees meer Schrijf je nu in

Flexpartners

Startpeople en Driessen HRM zijn uw partners op het gebied van flexibel personeel. Voor tijdelijke vacatureaanvragen, externe inhuur via de marktplaats en payrolling kunt u bij hen terecht.

Lees meer Schrijf je nu in

Door: Regionaal Mobiliteitscentrum | 10 oktober 2017 - 14:49

IGOM organiseert ook dit jaar weer tal van workshops in het kader van de Meester in je Werk weken.

IGOM organiseert van 7 t/m 17 november ’17 de Meester in je Werkweken. Dit initiatief wordt ondersteunt door het A+O fonds Gemeenten. IGOM biedt de volgende workshops kosteloos aan voor medewerkers van de aangesloten IGOM-organisaties. 

 
Medewerkers, Managers en HR-collega’s werkzaam bij een IGOM-organisatie, kunnen zich aanmelden voor maximaal 2 workshops. Informeer voor het volledige programma bij jouw HR adviseur! Natuurlijk geldt VOL=VOL.

Haal meer uit je carrière!

Persoonlijk ePortfolio

Ontdek het ePortfolio en maak zelf je persoonlijk, digitaal dossier! Krijg snel inzicht in je aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

Naar je IGOM ePortfolio »

IGOM werkt samen

Bekijk óók de vacatures van onze samenwerkingspartner.

Bezoek Banenpleinlimburg.nl »

Meesterinjewerk.nl

Aanvullende producten aangeboden door A en O fonds gemeenten. Maak je talenten inzichtelijk en gebruik de resultaten om je IGOM ePortfolio aan te vullen.

Meer over Meesterinjewerk.nl »