Nieuws:

Bert Timmermans, nieuwe voorzitter IGOM per 1 mei 2017!

Door: Petra Steenbakkers | 24 april 2017 - 8:47
Bert Timmermans, nieuwe voorzitter IGOM per 1 mei 2017!

Graag willen we bekendmaken dat IGOM per 1 mei 2017 een nieuwe voorzitter heeft gevonden!

De stuurgroep heeft zich de afgelopen maanden bezig gehouden met het werken naar een passende, toekomstgerichte oplossing. De rol van voorzitter IGOM is een bepalende en sturende rol, de juiste persoon op deze plek is noodzakelijk.

Wij stellen dan ook met gepaste trots aan jullie voor als nieuwe voorzitter van IGOM: Bert Timmermans (Gemeentesecretaris/Alg. directeur van de Gemeente Voerendaal).

Wij gaan uit van een fijne en toekomstgerichte samenwerking!

Zijn visie op deze samenwerking en zijn nieuwe rol heeft Bert Timmermans op de volgende wijze verwoord:

De IGOM samenwerking heeft zich bewezen de afgelopen 20 jaar. Ik ben onder de indruk van de grote diversiteit aan producten en diensten die feitelijk de afspiegeling vormen van de ambities van het IGOM-team, de stuurgroep en de aangesloten organisaties bij IGOM. 

De continuïteit in de goede prestaties van IGOM en doorontwikkeling op onderdelen zijn de uitdagingen voor de komende jaren.

In mijn functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur heb ik een prominente rol in vraagstukken van organisatieontwikkeling. Feitelijk gaat het over de medewerkers in de  organisatie en wijze waarop deze in staat worden gesteld zich te ontwikkelen en aanwezig talent optimaal wordt ingezet. Dit is een uitdagend en permanent vraagstuk dat mijn persoonlijke interesse heeft. Mijn ervaring en inzichten wil ik graag delen.

In mijn rol als voorzitter zal ik mij inzetten om de relatie met de IGOM-organisaties verder te verstevigen. Daarbij richt ik me op de wens dat IGOM organisaties op onder meer vraagstukken van ontwikkeling en mobiliteit vooral ook in elkaar gaan investeren met een verbindende rol voor IGOM. 

Uiteraard hoop ik jullie op 11 mei a.s. te kunnen begroeten op de IGOM TOPconferentie!


Wij zijn er van overtuigd dat we op een enthousiaste en constructieve manier met Bert verder zullen gaan bouwen aan de toekomst van IGOM en wensen hem veel succes en plezier toe in zijn nieuwe rol!
 

Overig nieuws uit 2017