Nieuws:

Sta eens stil bij wat je echt wil!

Door: Petra Steenbakkers | 7 december 2020 - 16:39
Sta eens stil bij wat je echt wil!

We hebben nieuws! Het is goed om te weten dat de dienstverlening – die exclusief geldt voor medewerkers die werken bij IGOM-organisaties – recent is uitgebreid. En jij kunt daar als medewerker als één van de eersten van profiteren. We leggen uit hoe dat zit.

Bij IGOM staat de ontwikkeling van de medewerkers en hun carrière centraal. Daarvoor hebben we een scala aan mogelijkheden.

Nieuw is dat we je persoonlijke loopbaanvoorkeuren – uiteraard volkomen vertrouwelijk en vrijblijvend – kunnen inventariseren tijdens een carrièregesprek. In dat gesprek kun je aangeven op welke vlakken je jezelf graag zou willen ontwikkelen. Is er een bepaalde training die je zou willen volgen? Ga je voor een loopbaan- of arbeidsmarktscan? Sta je open voor klussen of wil je je misschien oriënteren op een totaal andere functie? Medewerkers, werkzaam bij een IGOM organisatie, kunnen het allemaal bespreken tijdens het carrièregesprek. Aan de hand van jouw wensen kijken we wat we voor je kunnen betekenen, nu en in de toekomst. Zoals gezegd: alles is geheel vertrouwelijk en vrijblijvend en bovendien kosteloos!

De mobiliteitsadviseurs van IGOM verzorgen de carrièregesprekken via een TEAMS-afspraak.

 

Heb je vragen, aarzel niet en bel op 045-5608040 of mail naar info@igom.nl! 

Overig nieuws uit 2020