schaduw

Nieuws:

Ontdek nu hét E-portfolio op IGOM.NL

Door: Petra Steenbakkers | 18 mei 2016 - 11:41
Ontdek nu hét E-portfolio op IGOM.NL

IGOM.NL heeft een vernieuwing ondergaan en graag willen we je informeren over de voordelen die deze update de medewerkers van de IGOM organisaties te bieden heeft.

Als HR en/of manager wil je natuurlijk het beste voor je medewerkers en hun daar waar mogelijk faciliteren gedurende hun loopbaan. Laat ze daarom het E-PORTFOLIO op IGOM.NL ontdekken & het persoonlijk, digitaal dossier aanmaken! 

Zo krijgen ze snel inzicht in de aanwezige competenties, kwalificaties, ervaringen en loopbaanwensen.

In het E-PORTFOLIO verzamelen ze informatie over zichzelf, over hun talenten, ervaringen, vaardigheden, certificaten en projecten. Door deze informatie te ordenen worden ontwikkelingen en mogelijkheden inzichtelijk. Dit zelfinzicht stelt de medewerker in staat om gericht met hun  loopbaan bezig te zijn. Hierdoor kunnen ze bewustere keuzes maken en zijn de beter in staat de regie over hun eigen loopbaan te nemen.

NIEUW voor de medewerkers is de mogelijkheid om diverse tests te doen om hun loopbaan verder vorm te geven.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden en voordelen dit het E-portfolio biedt, ga dan naar het WIE op IGOM.NL, het digitale platform voor management en HR.

Ben je medewerker van een IGOM organisatie dan kun je voor meer informatie terecht bij RMC IGOM info@igom.nl of 045-5608040 of maak een account aan op IGOM.NL en ontdek de uitgebreide mogelijkheden. 
 

 

Overig nieuws uit 2016

Jaarplanning IGOM 2017
28 december 2016 - 16:41
IGOM 20 jaar!
13 juni 2016 - 15:38
Geen enkele vacature missen?!
29 februari 2016 - 14:48