schaduw

Nieuws:

IGOM University Verander & Leer op 20 oktober a.s.

Door: Petra Steenbakkers | 8 september 2016 - 11:27
IGOM University Verander & Leer op 20 oktober a.s.

Graag willen we de IGOM directies, managers, HR professionals en betrokken collega’s uitnodigen voor de IGOM University sessie op 20 oktober a.s.

We bieden je hierbij zonder enige twijfel een heel interessant leer- en netwerkmoment, dat we graag willen toevoegen aan de reeks kennissessies georganiseerd vanuit ‘IGOM University’. De aftrap van IGOM University heeft plaatsgevonden op 9 juni tijdens ons jubileum.
 
Wat kun je verwachten? Voor deze bijeenkomst is gastspreker Jan van Ginkel, gemeentesecretaris Gemeente Zaanstad en auteur van het boek ‘Werken aan de wakkere stad’ uitgenodigd. Samen met collega-veranderaars uit het land biedt hij ons een boeiend en inspirerend programma. 
Tijdens deze Verander & Leermiddag deelt Jan van Ginkel met ons zijn zoektocht naar leren in organisaties. “Wat als leren vanzelf gaat? Wat als leren het leidende principe in jouw organisatie is? En leren leidt tot organisatorische aanpassing van de organisatie in deze chaotische samenleving met verandering als enige constante? Wat als leren een organiseerprincipe wordt en leren organiseren het motto?”
Ben je ook bezig met veranderen en leren bij de gemeentelijke overheid? En vraag je je ook wel eens af hoe het anders kan? Anders moet?
Deze middag gaan we gezamenlijk onderzoekend werken aan het vraagstuk van lerend organiseren en leren als organiseerprincipe.

Waarom mag je deze bijeenkomst écht niet missen? Het wordt een middag waar we gezamenlijk op zoek gaan naar antwoorden en nieuwe inzichten. Een middag anders dan anderen, waar iedereen deel is van het antwoord. Waar leren het belangrijkste principe is.
We gaan aan de slag met actuele veranderopgaven en hoe gemeenten hier op inspelen. We leren van elkaar over veranderen en leren en hoe gemeenten deze verander- en leerprogramma’s invulling geven. De deelnemers van deze middag nemen hun kennis mee en bedenken gezamenlijk antwoorden en denkrichtingen.

De doelgroep voor deze bijeenkomst! Deze bijeenkomst is bestemd voor professionals uit de lijn, staf en uitvoering die een trekkers- of adviseursrol vervullen bij verander- en leerprocessen. Gemeentesecretarissen, directies, managers, programma- en projectleiders, HR- en organisatie-adviseurs.

Begeleiding van deze middag! Deze Verander & Leermiddag is een samenwerking tussen Jan van Ginkel en Jannet Koster (Organisatie adviseur gemeente Breda), Remon Workel (Verandermanager bij Noaberkracht Tubbergen en Dinkelland) en Ilona Goessens (Verander en leeradviseur, voorheen gemeente Zaanstad).
 
Je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober a.s. via info@igom.nl echter we zouden het fijn vinden z.s.m. je belangstelling te vernemen.
 
 

Overig nieuws uit 2016

Jaarplanning IGOM 2017
28 december 2016 - 16:41
IGOM 20 jaar!
13 juni 2016 - 15:38
Geen enkele vacature missen?!
29 februari 2016 - 14:48