schaduw

Nieuws:

Welke baan maakt jou echt gelukkig?

Door: Petra Steenbakkers | 1 maart 2017 - 14:55
Welke baan maakt jou echt gelukkig?

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging, een kortdurende klus bij een andere organisatie of wellicht een nieuwe structurele baan?

Twijfel je nog en zou je graag in gesprek gaan hierover?

IGOM biedt je een vrijblijvend adviesgesprek aan, als je werkzaam bent bij een bij IGOM aangesloten organisatie. We respecteren je privacy en geheel anoniem kunnen we samen kijken naar wat je wensen zijn en waarbij we je van dienst kunnen zijn met onze kennis en ervaring. Graag willen we je wegwijs maken in de mogelijkheden die IGOM heeft in het kader van jouw persoonlijke loopbaanwensen.

Maar …. welke baan maakt jou nu echt gelukkig?

Omdat je tijdens je leven een groot deel van je tijd werkend doorbrengt, is het belangrijk dat je je gelukkig voelt met je baan. Maar welke baan is dat? Binnen de samenwerkende IGOM organisaties hebben mensen ontzettend veel kansen om hun talenten te ontwikkelen en hun loopbaan dynamisch vorm te geven. Is het niet bij je eigen organisatie, dan wellicht (tijdelijk) bij een andere IGOM organisatie?! De kracht van het samenwerkingsverband ligt dan ook in het verlagen van de (loopbaan)drempel en de zorg voor tevreden medewerkers die werk hebben dat ze écht blij maakt.

Vind de juiste balans!
Een topcarrière hoeft geen voorwaarde te zijn voor een gelukkig leven. Natuurlijk is het belangrijk dat je binnen je baan jouw talenten kunt ontwikkelen, maar bovenal moet je het leuk vinden wat je doet. En zeg eens eerlijk, je werk is belangrijk, maar zeker niet het allerbelangrijkste in je leven! Het gaat erom dat je een baan hebt waarin je de juiste balans kunt vinden. Zelfs tijdelijk een klus bij een andere IGOM organisatie uitvoeren kan je blik enorm verruimen, je veel voldoening geven en de kijk op je huidige functie aanzienlijk veranderen.
Aarzel niet om een eerste stap te zetten en een vrijblijvend adviesgesprek aan te gaan. Wellicht kunnen we je helpen om het juiste antwoord te vinden.

E info@igom.nl T 045-5608040