schaduw

Nieuws:

Topconferentie New Governance 11 mei a.s.!

Door: Daniëlle Slangen | 21 april 2017 - 11:56
Topconferentie New Governance 11 mei a.s.!

De veranderende vraag van burgers, maatschappij en digitale technieken dwingen ons de organisatievisie en – structuur aan te passen aan deze ontwikkelingen. Maar hoe kom je tot een vernieuwde en passende visie, die de organisatie effectiever en efficiënter maakt?

IGOM organiseert voor portefeuillehouders P&O, gemeentesecretarissen/directies, management en HR van de aangesloten IGOM organisaties een inspirerende Topconferentie met het thema New Governance!

Wanneer? Donderdag 11 mei a.s. vanaf 12.00 uur!

Futuroloog Wim de Ridder neemt ons mee naar de toekomst van de veranderde samenleving en hoe dit van invloed is op organisatievisies. Organisatiedeskundige Mark Nijssen brengt verschillende perspectieven op organisaties op een nuchtere en humoristische wijze samen: schoonheid, wendbaarheid en praktijk. Om te inspireren en om het bewustzijn en vakmanschap te vergroten. Zodat de wereld weer een beetje mooier wordt.
Arthur Cremers, gemeentesecretaris van de Gemeente Hollands Kroon sluit het programma van deze middag af met een innovatief praktijkvoorbeeld over hun aanpak van een vernieuwde organisatievisie- en structuur! 

Heeft U een persoonlijke uitnodiging ontvangen maar nog niet aangemeld? Mis dit unieke event niet en meldt U alsnog aan, tot uiterlijk 3 mei a.s.!