schaduw

Nieuws:

Life happens after your comfortzone!

Door: Daniëlle Slangen | 21 juni 2017 - 15:49
Life happens after your comfortzone!

Succesverhaal over Nadine's mobiliteitservaring!

Nadine Frusch, Procesondersteuner Stedelijke ontwikkeling, gemeente Kerkrade  

Tijdelijke klus: Gemeente Voerendaal, Bestuurssecretaresse – voor een periode van 3 maanden.  


Nadine werkt inmiddels al 13 jaar bij de gemeente Kerkrade. Begonnen als secretaresse en vervolgens als Bestuurssecretaresse, welke helaas door een bestuurlijke wijziging aan zijn einde kwam. “Ik kwam daarna terecht op een functie binnen de organisatie waar ik te weinig werd uitgedaagd en dus niet gelukkig was. Ook mijn zelfvertrouwen liep hierdoor een deuk op. Echter ben ik altijd positief gebleven en heb ik de regie in mijn eigen loopbaan gepakt. Ik heb een tweetal workshops via IGOM gevolgd, die mij inzicht hebben gegeven in mijn kennis en kunde.”


Via haar netwerk werd Nadine op de hoogte gebracht van de tijdelijke klus bij de gemeente Voerendaal. Ze zag in deze tijdelijke klus een mooie ervaring die haar een kijkje in de keuken geeft van een andere gemeente én een leuke uitdaging! Met medewerking van haar leidinggevende startte Nadine voor 3 maanden in de functie van Bestuurssecretaresse.
“Door deze tijdelijke klus heb ik mijn zelfvertrouwen weer teruggevonden en heeft het een positieve boost gegeven in mijn loopbaan!”
Nadine heeft inmiddels een nieuwe functie binnen de gemeente Kerkrade, waar ze zich helemaal op haar plek voelt. Haar boodschap voor medewerkers is dan ook; “Beperk jezelf niet en creëer kansen in je eigen loopbaan!”