schaduw

Nieuws:

Beide trainingsdata zijn inmiddels vol!

Door: Petra Steenbakkers | 14 september 2017 - 12:22
Beide trainingsdata zijn inmiddels vol!

Interesse? Aanmelden kan helaas niet meer.

Wel kun je je belangstelling kenbaar maken zodat we kunnen inschatten of een volgende training gepland kan worden.
----------------
Voor de eerste twee trainingen Verbinden die IGOM in-company voor medewerkers heeft georganiseerd was de belangstelling zó groot dat we besloten hebben deze training nog twee maal aan te bieden dit jaar. We willen je dan ook graag informeren over het feit dat IGOM op 26 oktober en 9 november a.s. voor geïnteresseerde medewerkers de training ‘Verbinden’ nogmaals in-company verzorgd. 

Kans gemist? Meld je dan snel aan voor de datum naar keuze want het aantal plekken is beperkt. 

Door het opleidingsaanbod uit te breiden zet IGOM een nieuwe stap in de dienstverlening exclusief voor medewerkers van IGOM-organisaties. Daarbij streeft IGOM er in elke training naar om medewerkers van de diverse organisaties samen te brengen en hun kennis te verbreden, te verdiepen en te delen.

Een persoonlijke ervaring van een deelnemer aan de 1e training Verbinden op 29 juni jl. 
'De training "Verbinden" geeft nieuwe en praktische inzichten in hoe je verbindingen legt en hoe je goed kunt communiceren (hoe komt een boodschap binnen bij iemand). Soms zijn maar kleine dingen nodig om de verbinding te leggen. De training geeft ook zicht in waarom soms de verbinding niet gemaakt kan worden.
Er komen praktische opdrachten aan bod, maar ook theoretische achtergronden.
Kortom een training die ik iedereen kan aanraden, zowel om interne verbindingen tot stand te brengen als met externe partners. Of heel simpel: hoe kun je zo effectief mogelijk communiceren?'

Samengevat
Mensen en partijen verbinden is in uw functie een belangrijke en aantrekkelijke taak. Want hoe mooi is het om initiatieven die uit de gemeenschap komen te kunnen honoreren, krachten te bundelen en samen beleidsdoelen te realiseren? U kunt daar een wezenlijke bijdrage aan leveren. Hoe u dat doet, kunt u leren in deze boeiende en inspirerende training. Daarin draait alles om verbindend werken. U gaat inzien dat dat begint met interesse in degene waarvoor u het doet: wie is die klant? Voor wie werkt welke oplossing? Het ontwikkelen van netwerken en doelgerichte samenwerkingsrelaties leidt tot actieve verbinding. Binnen 1 dag heeft u alle benodigde kennis in huis.
 
Het resultaat
Na afloop van deze training weet u hoe u verbindend werken kunt inzetten in uw organisatie en neemt u concrete tips en tools mee naar huis. U ontvangt tevens een certificaat.
 
Doelgroep
Het verbinden van mensen en partijen wordt een steeds belangrijker deel van uw werk. U wilt leren om duurzame verbindingen tussen en met partijen tot stand te brengen.
 
Ben je werkzaam bij een bij IGOM aangesloten organisatie, dan kun je je rechtstreeks aanmelden (met je zakelijke mailadres) bij Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM, info@igom.nl met in de mail de naam van de organisatie, de functie en de contactgegevens van de organisatie. 

Wil je het volledige dagprogramma van de training 'Verbinden' ontvangen, mail dan naar info@igom.nl of bel 045-5608040.