schaduw

Nieuws:

Topconferentie IGOM op 1 februari a.s.!

Door: Daniëlle Slangen | 15 januari 2018 - 10:49
Topconferentie IGOM op 1 februari a.s.!

Na een succesvolle editie van vorig jaar, organiseert IGOM voor Directies, Management en HR van haar leden wederom een Topconferentie, met het thema 'Duurzaam werkgeverschap op een krappe arbeidsmarkt'.

De dynamiek op de Limburgse arbeidsmarkt is in volle gang , de economie groeit en het aantal vacatures stijgt. Met een krimpende potentiële beroepsbevolking in onze regio zorgt dit voor een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Krapte op de arbeidsmarkt is een dilemma dat menig werkgevers voor uitdagingen stelt. Maar in hoeverre is die zorg terecht? Denken we niet te veel in beperkingen? Zijn we wel voldoende flexibel? 

Programma:
Judith Semeijn
, bijzonder hoogleraar Loopbaanmanagement, vertelt over Duurzame loopbanen en leven lang ontwikkelen vanuit een wetenschappelijk perspectief. Wat kunnen we er zelf al aan doen? En hoe houden we het leuk? Voor duurzame loopbanen is dit van essentieel belang.

Paul Smit neem jullie mee in zijn programma Anders Denken. Of het nu gaat om stress of verandermanagement, alles draait om beïnvloeding van gedrag van mensen. Met humor, interactie en concrete voorbeelden geeft Paul de nieuwste inzichten vanuit de psychologie, filosofie en neurowetenschap. In de sessie Anders kijken zoomen we uit en kijken we vanuit nieuwe inzichten met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en naar de organisatie.

Aanmelden? 
Genodigden kunnen zich aanmelden via de onlangs verstuurde persoonlijke uitnodiging. Kun je jouw uitnodiging niet meer terugvinden, meldt je dan even bij het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM via 045-5608040 of info@igom.nl.