schaduw

Nieuws:

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar bij de volgende trainingen!

Door: RMC IGOM | 18 mei 2020 - 16:22
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar bij de volgende trainingen!

Doe mee!

1. Persoonlijk leiderschap! Worstel je met de volgende vragen, neem dan het heft in handen! Deze training is min of meer een vervolg op de training Authentiek Communiceren en bij uitstek geschikt voor mensen die deze training eerder gevolgd hebben.

Wie ben jij? Waar loop je momenteel tegenaan in deze tijd waarin we leven? Waar zit je energielek? Hoe ga je daarmee om? Hoe benut je je kwaliteiten? Waar zitten je valkuilen? Wie of wat wil je zijn? Hoe neem of behoud je de regie over je eigen leven? Deze training maakt je bewust van je eigen ineffectiviteit en hoe je dit steeds vaker kunt voorkomen. Je gaat meer verantwoordelijkheid nemen voor je acties en gedrag wat weer een effect op de omgeving heeft. Zorgt voor minder verspilling van tijd, aandacht en energie en toename van focus op dé zaken die belangrijk en beïnvloedbaar zijn. De training vindt virtueel plaats en start op 9 juni a.s. De training bestaat 2 digitale sessies van 4 uur en één hele dag.

 

2. Authentiek communiceren en beïnvloeden! Centraal thema: Hoe zorg je ervoor in deze tijd dat je communicatiestijl aansluit bij de ander en effectief is, met als doelstelling bewustwording van diverse (non) verbale communicatiestijlen om uiteindelijk goed te kunnen schakelen en optimaal te beïnvloeden.
Na de training ben je als deelnemer in staat je gedrag (ook online) zodanig aan te passen zodat je de ander maximaal kan beïnvloeden om het gewenste doel te bereiken.
Verder ben je in staat te leren kijken door het perspectief van de ander. Je kunt je verplaatsen in de ander en vandaar uit een nieuwe positie innemen om te ander te beïnvloeden.
Je wordt je bewust van het eigen (non)verbale gedrag en het effect hiervan op de ander en je weet hoe je specifiek gedrag kan inzetten en hiermee kan beïnvloeden.

 

De training vindt virtueel plaats en start op 1 juli a.s. en bestaat uit 2 digitale sessies van 4 uur en één hele dag.

Overig nieuws uit 2020

Fijne feestdagen !
22 december 2020 - 14:31
Sta eens stil bij wat je echt wil!
7 december 2020 - 16:39
IGOM academie in coronatijd !
20 augustus 2020 - 16:27
Fijne zomer!
8 juli 2020 - 16:29
Nieuw trainingsaanbod 2020!
13 januari 2020 - 13:52