schaduw

Nieuws:

Even voorstellen: Nieuwe Program Manager IGOM Inhuurdesk

Door: RMC IGOM | 25 januari 2021 - 14:26
Even voorstellen: Nieuwe Program Manager IGOM Inhuurdesk

Even voorstellen!

Nieuwe Program Manager IGOM Inhuurdesk

 Even voorstellen!

Mijn naam is Judith Achten – Dahmen. Ik ben 1 december jl. met veel enthousiasme gestart bij Talentsourcer in de functie van Program Manager van de IGOM Inhuurdesk, ter vervanging van Martine Figo.

Mijn ervaring ligt in de arbeidsbemiddeling. Ik ben ruim 22 jaar aan de slag geweest in diverse HR-functies, met name binnen de detacheringstak. Het MSP-concept is voor mij niet onbekend. De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij een internationale Managed Service Provider en heb daar diversen functies bekleed. De laatste jaren ben ik actief geweest op compliance- en leveranciersmanagement. Mijn ervaring binnen dit vakgebied ga ik absoluut inzetten binnen IGOM.

Ik ben 47 jaar en ik woon met mijn man en 2 dochters van 16 en 12 jaar in Blerick, gemeente Venlo. Wij zijn een sportief gezin en de handbalsport is onze lust en leven. Mijn dochters handballen beide actief, ik ben trainster en mijn man is altijd onze supporter. Verder zijn we zeer grote carnavalsvierders. Op dit moment liggen beide hobby’s natuurlijk stil, waardoor ik mij volledig kan focussen op mijn nieuwe baan.

13 januari jl. is het 2e contractjaar ingegaan voor de IGOM Inhuurdesk en ook dit contractjaar zullen mijn team en ik voor IGOM klaarstaan om de IGOM-leden te ontzorgen en te adviseren bij vraagstukken over tijdelijke inhuur en bij HR-vraagstukken in de breedste zin van het woord.

 Hopelijk zien of spreken we elkaar snel!

 

Judith​ Achten – Dahmen

 

Program Manager

m +31 682 813 628

t +31 455 608 050

Oliemolenstraat 60

6416 CB  Heerlen

 

e judith.dahmen@talentsourcer.com

w www.talentsourcer.com