schaduw

Nieuws:

Onze jubileumwebsite IGOM25.nl is live!

Door: RMC IGOM | 3 maart 2021 - 12:17
Onze jubileumwebsite IGOM25.nl is live!

Een 25-jarig jubileum kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

In februari jl. hebben we een nieuwe editie van het IGOM Magazine verstuurd naar alle organisaties. Omdat de meeste medewerkers – net als wij – vooral vanuit huis werken, hebben we daarnaast een speciale jubileumsite in het leven geroepen. Die site – igom25.nl – is nu ook live.

Wat kun je verwachten?

Uiteraard vind je op de website alle artikelen terug die ook in het magazine te lezen zijn. Je leest er bijvoorbeeld een interview met voorzitter Bert Timmermans en de persoonlijke ervaringen met IGOM terug. Daarnaast kun je teruglezen hoe de start van de Inhuurdesk – tijdens deze turbulente coronaperiode – is geweest. En over turbulent gesproken; hoe denk je dat de GGD het afgelopen jaar heeft ervaren? Veel te lezen dus en als extra bonus hebben we van een aantal interviews ook korte filmpjes gemaakt.

Tijdlijn 25 jaar IGOM

In het magazine kom je (verspreid door het blad) diverse mijlpalen van de afgelopen 25 jaar IGOM tegen. Op de Jubileumwebsite vind je die tijdlijn ook terug, met nog veel meer beeld- en videomateriaal. Heel leuk om doorheen te lopen. Misschien zie je jezelf of (ex)collega’s nog voorbij komen.

Nieuwsgierig? Ga snel naar www.igom25.nl  Heel veel lees- en kijkplezier!