schaduw

Nieuws:

What's new?! Kijk snel in de IGOM Academie!

Door: Petra Steenbakkers | 1 december 2021 - 15:50
What's new?! Kijk snel in de IGOM Academie!

We hebben een mooi aanbod aan trainingen beschikbaar in kwartaal 1 en 2 van 2022 en we lichten graag een tipje van de sluier op voor de rest van 2022!

De IGOM Academie heeft vanaf vandaag nieuw trainingsaanbod beschikbaar, met trainingen die plaatsvinden in kwartaal 1 en 2 van 2022. We maken in deze periode gebruik van virtuele klassen, waarbij digitaal lesgeven dus het uitgangspunt is. Hoe de rest van het trainingsjaar, voor wat betreft fysieke of online uitvoering, eruit gaat zien, wordt binnenkort opnieuw bekeken.

 

Als gevolg van de Coronacrisis, waarmee we nog steeds te maken hebben, zijn klassikale trainingen in kwartaal 1 voorlopig niet in ons aanbod, maar desondanks hebben we wel een boeiend online programma voor je samengesteld. Het trainingsprogramma van IGOM voor 2022 bevat naast een groot deel aan succesvolle bestaande trainingen, ook nieuwe (online) trainingen. We hebben een gevarieerd aanbod voor zowel medewerkers, HR als management. Al enige tijd hebben we mogen ervaren dat het volgen van trainingen in virtuele klaslokalen een prima alternatief is. Opleiders hebben inmiddels ruime ervaring met online trainen en kunnen hier dus snel en vaardig in schakelen.

 

Naast het nú beschikbare aanbod, kun je dit jaar nog de volgende titels verwachten: Zakelijk tekenen, Beleidsadvies, Positieve Psychologie voor leidinggevenden, Professioneel adviseren, Mindfulness, Coachingsvaardigheden, Het foute uurtje: luister en leer van mislukkingen, Denken in mogelijkheden!, Veranderen lastig? Maak veranderkracht jouw kracht! , Werken in een politiek bestuurlijke omgeving en de training Omgevingswet in vogelvlucht!    

 

Vanaf nu kun je je aanmelden voor de training(en) van Q 1 & 2 naar keuze. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de Academie. 

Laatste nieuws

Kennismaken met Rebecca van Bekhoven
20 september 2022 - 13:52
Fijne Zomer!
13 juli 2022 - 14:57
Save the date!
17 mei 2022 - 11:24
Even voorstellen!
21 februari 2022 - 13:32
IGOM wenst jou Fijne Feestdagen
20 december 2021 - 15:44