schaduw

Nieuws:

Even voorstellen!

Door: Nicole Conemans | 21 februari 2022 - 13:32
Even voorstellen!

Nieuwe stagiaire is gestart bij het RMC IGOM

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anneke Diederen en ik ben 24 jaar. Op 7 februari ben ik gestart aan mijn afstudeerstage bij het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM.

In 2018 ben ik begonnen aan de opleiding Human Resource Management bij Fontys Tilburg. Ik heb een aantal jaar op kamers gezeten in Tilburg, maar ik ben in het begin van corona terug gekomen naar het mooie Zuiden. Vanuit thuis heb ik mijn Minor Performance Coaching and Training gevolgd en tijdens mijn derdejaars stage mocht ik gelukkig op locatie werken in Eindhoven.

Tot voor kort heb ik volleybal gespeeld. Eind januari heb ik besloten om de volleybal in te ruilen voor groepslessen bij de sportschool. Daarnaast probeer ik (in hoeverre dat toegestaan is) in de weekenden bij te kletsen met vrienden. Sinds de middelbare school zijn we al een vriendengroep en het is heel mooi om samen met elkaar op te groeien.

Het komende jaar ga ik mij bezig houden met het uitvoeren van een onderzoek in de richting van de arbeidsmarktkrapte. Een actueel onderwerp, waar we allemaal mee te maken hebben. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en ben benieuwd welke resultaten naar voren zullen komen.

Laatste nieuws

Kennismaken met Rebecca van Bekhoven
20 september 2022 - 13:52
Fijne Zomer!
13 juli 2022 - 14:57
Save the date!
17 mei 2022 - 11:24
IGOM wenst jou Fijne Feestdagen
20 december 2021 - 15:44