Logo Gemeente Roermond
Gemeente Roermond

Roermond bruist!

Roermond vormt het bruisend hart van Limburg en is een stad vol ambitie! Dat proef je niet alleen in de gezellige historische binnenstad, maar ook binnen de gemeentelijke organisatie.

Werken voor onze stad kent dan ook een eigen dynamiek. We leggen de lat hoog en stellen daardoor de nodige eisen aan de kwaliteit van het ambtelijk apparaat. Achterover leunen past niet bij ons; ‘liever vandaag dan morgen’ zogezegd. We durven kritisch naar onszelf te kijken, we zijn gewend aan hectiek en verandering en zijn niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. In ruil hiervoor mag je uiteraard iets terug verwachten, zoals uitdagend werk, diverse mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
De bestuurlijke en ambtelijke ambities vind je terug in onze stad en in onze dienstverlening: een prachtig historisch centrum, een Designer Outlet Center en een Retail Park met miljoenen bezoekers per jaar, talloze evenementen en de voortdurende verbetering van onze dienstverlening door middel van bijvoorbeeld procesaanpassingen en verregaande digitalisering.
 
Deel je bovenstaande ambities, dan is werken in Roermond wellicht iets voor jou!

Foto: copyright Marc Cremers

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

BOA domein I

BOA domein I

Contactinformatie

Bezoekadres
Markt 31
6041EM ROERMOND

Postadres
Markt 31
6041EM ROERMOND

telefoon14 0475
emailmail@roermond.nl
websitewww.roermond.nl