schaduw
Logo WSP Parkstad
WSP Parkstad

Samen werk verzetten

WSP Parkstad is hét loket voor werkgeversdienstverlening en hét regionale expertisecentrum voor inclusieve arbeid in de Parkstadregio. We zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten op het gebied van arbeid, HR, organisatie en economie. We ontzorgen en versterken op het gebied van matching, opleiding en begeleiding.
 
Voor werkgevers in de regio is WSP Parkstad het aanspreekpunt in het kader van de Participatiewet en voormalige WSW. We zijn gespecialiseerd in maatwerkprojecten op het gebied van arbeid, HR, organisatie en economie. We zijn gespecialiseerd in complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktbeleid en specifiek het concept van de inclusieve organisatie en mixed-people concepten. Om dit te bereiken adviseert WSP Parkstad werkgevers o.a. op het gebied van procesherontwerp (aanpassen werkprocessen), vacatures geschikt maken (jobcarving), reshoringsmogelijkheden en speciale begeleiding van de doelgroep.
 
WSP Parkstad is er voor grote en kleine bedrijven, voor eenvoudige en complexe vragen, lokaal en op het niveau van de (sub)regio Parkstad.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met WSP Parkstad via 045 566 66 00 of info@wspparkstad.nl.

WSP Parkstad Het nieuwe denken

Contactinformatie

Bezoekadres
Kloosterweg 1
6412CN HEERLEN

Postadres
Postbus 330
6400 AH HEERLEN

telefoon045 566 66 00
emailinfo@wspparkstad.nl
websitewww.wspparkstad.nl