Logo Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM
Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM

StagePunt●

33 aangesloten (semi-) overheidsorganisaties vormen samen het samenwerkingsverband IGOM. Een uniek samenwerkingsverband gericht op het optimaal functioneren van mensen en organisaties. Wij werken samen met het doel om talenten van medewerkers te ontwikkelen en talentvolle 'nieuwe' medewerkers te werven.
Het gezamenlijk streven van IGOM is om de talenten van hun medewerkers daar in te zetten waar ze het meest tot hun recht komen en waar de medewerkers optimaal inzetbaar zijn.

Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM
Op deze website zijn vacatures van alle aangesloten IGOM-organisaties terug te vinden. Ook bij het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM kunnen vacatures ontstaan. Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM. Vanuit het RMC IGOM wordt vormgegeven aan alle beleidsvelden van IGOM. De adviseurs van het RMC IGOM, ondersteunen het brede proces van mobiliteitsbevordering en loopbaanontwikkeling en zorgen ervoor dat het kennis- en kennissennetwerk binnen IGOM vergroot wordt, o.a. door de inzet van de IGOM-Academie en het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Lees hier meer over het RMC IGOM.

Stagepunt
Binnen het Regionale Mobiliteitscentrum IGOM is het Stagepunt IGOM aan de slag met het verbinden van het IGOM-netwerk met het onderwijs. De aangesloten IGOM-organisaties bieden via IGOM.nl interessante stageplekken aan! Kijk hier voor meer informatie. 

"Juist hier kan je van betekenis zijn voor de samenleving!"
Wil je weten hoe het is om bij een overheidsorganisatie te werken? Dan is een stage het perfecte hulpmiddel om dit te ontdekken. Je kan hier werkervaring opdoen en tegelijkertijd werken aan een opdracht van je studie. Je bent hiermee van meerwaarde voor de IGOM-organisatie.

Je kunt bij IGOM terecht voor snuffel-, praktijk-, meewerk-, en afstudeer-stages voor MBO, HBO als WO studenten en zelfs voor een werkervaringsplaats! Wij zijn heel benieuwd naar je unieke jonge blik.
Laat zien wat jij als jong talent kan bijdragen aan de wereld van de overheid!

Interesse of vragen over het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM, bel of mail naar: 088-622 73 00 of info@igom.nl.

Medewerkers bij Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM

Ilse Blanke

Mobiliteitsadviseur

Rebecca van Bekhoven

Teamlead Mobiliteitsadviseur

Ilse Blanke

Mobiliteitsadviseur

Elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren, vind ik enorm waardevol.

Op 12 december jl. is Ilse Blanke begonnen als mobiliteitsadviseur bij het RMC IGOM. 

‘Voor mijn master Learning & Development in Organisaties, ben ik in september 2021 naar Maastricht verhuisd vanuit het hogere noorden. Nu ben ik nog lang niet klaar met deze mooie omgeving, dus heb ik ontzettend veel zin om bij het RMC IGOM aan de slag te gaan! Met ervaring in verschillende landen en culturen kan ik me goed verplaatsen in anderen. Elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren, vind ik enorm waardevol. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben op het werk en hier de energie in kwijt kunnen, maar ook uit kunnen halen!’

Rebecca van Bekhoven

Teamlead Mobiliteitsadviseur

Ik kan mensen verbinden, inspireren en weet ze tot prestaties te brengen.

‘Eruit halen wat erin zit’ is een levensmotto wat zij al jaren ambieert. Bij IGOM blijkt voldoende uitdaging en ruimte om haar expertise voor de toekomst in te zetten.                                                                                 

Graag introduceren we Rebecca die 1 maart 2023 start in de rol van Teamlead Mobiliteitsadviseur bij RMC IGOM in Heerlen. Rebecca heeft jaren ervaring in HR in diverse gebieden en branches. De laatste jaren was zij freelancer HR adviseur bij MKB bedrijven in Brabant & Limburg, waar zij o.a. haar ervaring en expertise in W&S, Recruitment, L&D, verzuim & onderzoek, operationeel & tactisch HR heeft ingezet. 

“‘Ik kan mensen verbinden, inspireren en weet ze tot prestaties te brengen. Ik denk ik in mogelijkheden en oplossingen, ben oprecht geïnteresseerd en wil graag van betekenis zijn voor anderen. Ik verwacht dat ik vanuit mijn bezieling, mijn opgedane kennis en ervaring optimaal kan inzetten binnen het team van RMC IGOM en voor de 33 – organisaties van het IGOM netwerk”, aldus Rebecca van Bekhoven

Contactinformatie

Bezoekadres
Oliemolenstraat 60
6416 CB HEERLEN

Postadres
Oliemolenstraat 60
6416 CB HEERLEN

telefoon088 – 622 73 00
emailinfo@igom.nl