schaduw
Logo Gemeente Venray schaduw
Gemeente Venray

Werken bij Gemeente Venray

 
Werken bij een organisatie die maar liefst 700 verschillende producten in de markt zet? En continu een vinger aan de pols houdt van haar ruim 40.000 klanten? Bij de gemeente Venray vinden we het de gewoonste zaak van de wereld. Als ambtenaar nieuwe stijl weet je wat er leeft. Je werkt immers op een plek waar je iets kunt opbouwen. De fundamenten staan er trouwens al. We kennen geen files en de huizen zijn bij ons nog betaalbaar. Zowel in de kom als in de 10 kerkdorpen is het goed wonen, winkelen en werken. Met de Maasvallei voor de deur en de Peel in de achtertuin is het hier bovendien prima recreëren. Kortom: onze gemeente heeft potentie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze arbeidsvoorwaarden. Loopbaanbegeleiding, opleidingsmogelijkheden, betaald ouderschapsverlof, kinderopvang en seniorenregelingen... werken bij de gemeente Venray betekent iets opbouwen.
Ook voor jezelf.

Venray heeft zich ontwikkeld tot een plaats  met circa 40.000 inwoners, met een aantrekkelijk en levendig centrum voor de hele regio. We kennen geen files, en bij ons zijn de huizen nog betaalbaar.
Zowel in de kom, als in de tien kerkdorpen is het goed wonen, winkelen en werken. Venray beschikt bovendien over uitstekende voorzieningen zoals goede scholen, een schouwburg, bioscoop, uitgebreide sportfaciliteiten en een aantrekkelijk winkelcentrum. Groen, rust en ruimte vind je in de Maasvallei, natuurgebied de Peel en de bossen rondom Venray.

Kortom, Venray is in meerdere opzichten een gemeente met potentie en ruimte voor de toekomst

Nieuwste vacatures

Senior HRM Adviseur

Senior HRM Adviseur

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisstraat 1
5801 MB VENRAY

telefoon0478-523333
emailgemeente@venray.nl