schaduw
Logo Gemeente Horst aan de Maas
Gemeente Horst aan de Maas

Samen maken we het verschil!

Ondernemende plattelandsgemeente die dicht bij haar inwoners staat
In het hart van Noord-Limburg ligt Horst aan de Maas. Een plattelandsgemeente met 16 dorpen en bijna 42.000 inwoners. Qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. Horst aan de Maas is van nature sterk in agribusiness en toerisme & recreatie (met circa 2 miljoen toeristische overnachtingen per jaar). En bovenal een fijne plek om te wonen. De gemeente kent een zeer actief verenigingsleven met vele vrijwilligers. Verbondenheid en samenwerking zijn de belangrijkste kenmerken van de gemeenschap. Samen máken we Horst aan de Maas!
 
Ambities
Een overheid die enorm in beweging is en voor wie de omgevingsgerichtheid met de dag belangrijker wordt. De gemeente Horst aan de Maas is een vooruitstrevende organisatie die actief invulling geeft aan die veranderende rol. De gemeente Horst aan de Maas is ambitieus en maakt dat in de praktijk waar. Zowel in de verbinding van ruimtelijk en sociaal beleid als in efficiënte en klantgerichte dienstverlening.  Lef en initiatief worden binnen de organisatie zeer op prijs gesteld en aangemoedigd.
 
Gemeentelijke organisatie
De organisatie van de gemeente Horst aan de Maas heeft zich in 5 jaar tijd ontwikkeld tot een volwassen en moderne organisatie die volop meedoet in de uitdagingen van deze tijd. De organisatie kenmerkt zich daarbij nog steeds als een bedrijf van medewerkers die betrokkenheid, betrouwbaarheid en respect hoog in het vaandel hebben staan. De kracht van de organisatie zit hem dan ook in de mensen die hem maken. Samen maken we het verschil!

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Voorzitter bezwarencommissie

Voorzitter bezwarencommissie

Juristen Handhaving

Juristen Handhaving

Contactinformatie

Bezoekadres
Wilhelminaplein 6
5961 ES HORST

telefoon077 - 477 97 77
emailpostbushrm@horstaandemaas.nl
websitewww.horstaandemaas.nl