Logo Waterschap Limburg schaduw
Waterschap Limburg

Met de omgeving, voor de omgeving

Waterschap Limburg is een overheidsorganisatie en zorgt in de provincie Limburg voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Dat doen we met ruim 300 gepassioneerde medewerkers. Ons beleid wordt bepaald door een gekozen bestuur. De bestuursleden behartigen belangen van de inwoners, bedrijven en natuur in ons werkgebied.

Met de omgeving, voor de omgeving
We kijken goed naar de omgeving waarin en de mensen waarmee we werken. We werken graag samen met andere partijen en zoeken altijd naar verbinding. Samen zorgen we ervoor dat het in Limburg goed wonen, werken en recreëren is langs het water.

Ons gebied bestaat uit 2209m2, 33 gemeenten en ruim 1,1 miljoen inwoners. Het waterschap is continu in beweging. Het is onze taak om te zorgen voor een juiste balans tussen wat de mens wil en wat het water doet, zonder de uiteenlopende belangen van burgers, recreanten, agrariërs, bedrijven en natuur uit het oog te verliezen. Een boeiende opgave waar we samen met andere organisaties en overheden aan werken. Dit vraagt flexibiliteit en creativiteit en maakt werken bij het waterschap uitdagend en afwisselend!

Als moderne werkgever biedt het waterschap een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bezoekadres

Waterschap Limburg (vestiging Venlo)
Drie Decembersingel 46 
5921 AC VENLO

Waterschap Limburg (vestiging Sittard)
Parklaan 10
6131 KG SITTARD

Contactinformatie

Bezoekadres
Drie Decembersingel 46
5921 AC VENLO

Postadres
Postbus 185
6130 AD SITTARD

telefoon(046) 420 57 00
emailinfo@waterschaplimburg.nl
websitewww.waterschaplimburg.nl