schaduw
Logo Gemeente Beekdaelen
Gemeente Beekdaelen

In de gemeente Beekdaelen is veel te doen, veel te zien en veel te genieten.

Onze piepjonge gemeente bestaat sinds 1 januari 2019 en is ontstaan uit een herindeling van de gemeenten Nuth, Onderbanken en Schinnen.

Beekdaelen is een landelijke en groene gemeente tussen de stedelijke gebieden van de Westelijke Mijnstreek en Parkstad Limburg. In Beekdaelen wonen ruim 36.000 mensen in een gebied dat bijna 8.000 hectare groot is. Het landschap, de kernen en de bedrijvigheid zijn de basis voor de ontwikkeling van Beekdaelen.

Net als onze omgeving is ook de gemeentelijke organisatie constant in ontwikkeling. Ondanks de informele sfeer gaan we samen voor resultaat. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers professionals zijn die werken vanuit een grote betrokkenheid en de klant op nummer één zetten.

In Beekdaelen is dus nog genoeg werk aan de winkel. We gaan van regels en moeten naar regelen en ontmoeten. Werken bij de gemeente Beekdaelen is uitdagend. Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Collega’s die niet bang zijn voor uitdagingen of veranderingen.

De gemeentelijke organisatie bestaat uit de afdelingen Bedrijfsvoering, Publieke Dienstverlening, Ruimte, Sociaal, , een compacte concernstaf en een projectenbureau.

 

Dienstverlening in Beekdaelen

Contactinformatie

Bezoekadres
Deweverplein 1
6361bz NUTH

Postadres
Postbus 22000
6360 AA NUTH

telefoon088-4502000
emailgemeente@beekdaelen.nl
websitewww.beekdaelen.nl