Logo Gemeente Meerssen schaduw
Gemeente Meerssen

Sfeervol Meerssen

Aan de toegang tot het Limburgse heuvelland ligt Meerssen: een sfeervolle gemeente, met een rijke historie. De gemeente Meerssen bestaat uit de woonkernen Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten en telt ca. 20.000 inwoners.

De gemeentelijke organisatie telt ca. 116 medewerkers, onder aansturing van een 3-tal afdelingshoofden. Binnen een informele en professionele werksfeer vervullen de medewerkers hun taken met een grote mate van zelfstandigheid.

Medewerkers bij Gemeente Meerssen

Bibi Pasmans

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Bibi Pasmans

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Met zoveel verschillende dingen bezig zijn, geeft enorm veel energie

Bibi Pasmans werkt sinds 1 maart 2011 bij de gemeente Meerssen. Na de succesvolle afronding van haar studie sociale juridische dienstverlening (Hogeschool Zuyd 2006) is zij achtereenvolgens aan de slag gegaan in het bedrijfsleven en bij de (semi-)overheid.

In haar huidige functie als beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning heeft zij een zeer gevarieerd takenpakket. Jeugd- en jongerenbeleid, kunst- en cultuur, mantelzorg en vrijwilligerswerk: Bibi vindt het een uitdaging om al haar verantwoordelijkheden met elkaar te combineren.

Duizendpoot en evenwichtskunstenaar
"Met zoveel verschillende dingen bezig zijn, geeft enorm veel energie. Geen dag is hetzelfde.
Kunst is om alles met elkaar te combineren en elke taak voldoende aandacht te geven.
Daarbij vind ik het ook interessant om te zien hoe ambtenaren en bestuurders elk vanuit hun eigen rol de krachten bundelen. Of je nou een ambtenaar bent of een bestuurder: als je bij de gemeente werkt moet je niet alleen een duizendpoot zijn, maar vooral ook een evenwichtskunstenaar. Werken bij de gemeente is namelijk werken met verschillende belangen. En die probeer je zoveel mogelijk met elkaar in evenwicht te brengen. Kortom: "Ik houd ervan om met mensen om te gaan en kan meteen ook mijn steentje bijdragen aan de maatschappij!" 

Contactinformatie

Bezoekadres
Markt 50
6231 LS MEERSSEN

Postadres
Postbus 90
6230 AB MEERSSEN

telefoon14 043
emailinfo@meerssen.nl
websitewww.meerssen.nl