Logo Gemeente Echt-Susteren schaduw
Gemeente Echt-Susteren

Echt aan het werk!

Echt-Susteren is een groene en landelijke gemeente in het Smalste stukje Nederland. Wij willen ons prachtige natuurgebied en onze sfeervolle dorpen behouden voor inwoners en toeristen.

Een hoog voorzieningenniveau, veel werkgelegenheid en een prachtige omgeving om volop te genieten, zijn daarbij van essentieel belang. Als gemeente hebben wij dienstverlening hoog in het vaandel staan. We zorgen ervoor dat klanten fysiek, maar ook 24 uur per dag digitaal geholpen worden met hun vragen. Echt-Susteren is de ideale mix van kleine dorpen, veel groen en grote bedrijventerreinen die volop in ontwikkeling zijn, oftewel: het Smalste stukje Nederland, breed genoeg om volop te genieten.

Nieuwste vacatures

stagiair(e) Recreatie &Toerisme

Medewerkers bij Gemeente Echt-Susteren

Marcel Lagarde

Beheerder BAG

Marcel Lagarde

Beheerder BAG

Gemeenten staan voor omvangrijke automatiseringsprocessen. Dit realiseer ik me maar al te goed bij mijn werkzaamheden.

Mijn naam is Marcel Lagarde en ik ben sinds kort aan het werk als beheerder BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) bij de gemeente Echt-Susteren. Ik heb het gevoel dat ik op de juiste plek zit omdat deze gemeente een vooruitstrevende blik heeft wat betreft geodata-beheer. 

Gemeenten staan voor omvangrijke automatiseringsprocessen. Dit realiseer ik me maar al te goed bij mijn werkzaamheden. Veel processen tussen afdelingen zijn met elkaar verbonden en binnen de gemeente worden de BAG gegevens veelvuldig gebruikt en geraadpleegd. Hierdoor is het belangrijk om de juiste gegevens op een zo goed en snel mogelijke manier beschikbaar te stellen. De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken, motiveert mij enorm en geeft mij de drive om ervoor te zorgen dat kwaliteit en dienstverlening voorop staan.

Daarnaast geeft het mij een goed gevoel dat er ruimte en tijd is om mezelf te ontplooien. De gemeente Echt-Susteren kijkt naast kennis en ervaring ook naar competenties van haar medewerkers en durft hierin te investeren. Ook in economisch mindere tijden! 

Contactinformatie

Bezoekadres
Nieuwe Markt 55
6101CV ECHT

telefoon0475-478 478
emailinfo@echt-susteren.nl
websitewww.echt-susteren.nl