Logo Gemeente Beek schaduw
Gemeente Beek

Een nieuwe uitdaging in Beek

Beek is een veelzijdige en ondernemende gemeente, stedelijk én landelijk tegelijk en op beide aspecten even ambitieus. Als organisatie legt de gemeente Beek de nadruk sterk op dienstverlening, met kwaliteitszorg als speerpunt.

We streven naar een zo open mogelijke relatie naar buiten toe en werken intern continu aan het versterken van ons eigen vermogen. Daartoe voeren we een vooruitstrevend personeelsbeleid. Match jouw ambities met de onze en ontdek hoeveel mogelijkheden er zijn om met ons mee te groeien. Met privé en zakelijk in perfecte balans en persoonlijke ontwikkeling als uitgangspunt.

Medewerkers bij Gemeente Beek

Gini Schouten

Medewerker Documentaire Informatie Voorziening

Gini Schouten

Medewerker Documentaire Informatie Voorziening

In deze tijden van crisis vind ik het fijn om een stabiele werkgever te hebben.

Gini Schouten werkt bij gemeente Beek als medewerker Documentaire Informatie Voorziening (DIV). 

"Ik ben degene bij wie als eerste alle poststukken binnenkomen, zowel fysiek als digitaal. Ik registreer ze en zorg dat ze bij de juiste persoon terecht komen. Van begin tot eind ben ik bij het hele proces betrokken. Ik vind het leuk om te zien wat er allemaal speelt bij de gemeente. Ook beheer ik het archief en komen verschillende afdelingen bij mij om dossiers op te vragen. Gemeente Beek is een relatief kleine gemeente waar je nauw contact hebt met je collega's. Er heerst een informele werksfeer maar duidelijke organisatiestructuur."
 
Schouten volgde MEAO bestuurlijke richting en liep al op jonge leeftijd stage bij een gemeente. Daarna studeerde ze verder en deed de commerciële richting van MEAO. Haar achtergrond ligt dan ook aanvankelijk in commerciële sector waar ze jarenlang werkzaam was als P&O medewerker bij een uitzendbureau. De overstap naar de gemeente was voor haar een weloverwogen keuze. 

"In deze tijden van crisis vind ik het fijn om een stabiele werkgever te hebben. Het draait hier niet alleen om het halen targets, maar ik voel me meer maatschappelijk betrokken. Bij de gemeente kun je bovendien werken goed combineren met leren en doorgroeien naar andere functies."
 
"Het spreekt me aan dat een gemeente zoveel soorten afdelingen heeft. Zelf begon ik op P&O en ben later doorgestroomd naar mijn huidige functie. Hiervoor had ik nog nooit archiefbeheer gedaan en ben toch in deze baan beland. Ik ben blij dat ik deze kans van de gemeente gekregen heb om een totaal nieuwe richting in te slaan. Het heeft goed uitgepakt en ik voel me thuis in mijn huidige functie. Bovendien ben ik voorlopig nog lang niet uitgeleerd." 

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisstraat 9
6191 KA BEEK (LB)

telefoon046 - 43 89 222
emailinfo@gemeentebeek.nl
websitewww.gemeentebeek.nl