Logo Gemeente Landgraaf schaduw
Gemeente Landgraaf

Gemeente Landgraaf; altijd in beweging!

Wie Landgraaf zegt, zegt dat vaak in één adem met Pinkpop, Snowworld én het WK wielrennen. Landgraaf zit nooit stil, integendeel, er gebeurt veel in deze gemeente. Sport, evenementen en de sterke ontwikkeling van bedrijvigheid zijn voorbeelden van het groeiende toerisme en ondernemerschap.

Maar Landgraaf kenmerkt zich ook door het prettige wonen in een aantrekkelijke groene omgeving. Ook op dit gebied is er altijd werk aan de winkel. Landgraaf maakt zich met de diverse partners continue sterk om de gemeente voor de toekomst aantrekkelijk te houden. Gezien het veranderende aantal inwoners is dit een zowel een noodzaak als een kans!
 
Landgraaf heeft van oudsher altijd ingesprongen op veranderingen. Na de sluiting van de mijnen is hard gewerkt om de omslag van `zwart naar groen` te realiseren. De samenvoeging van Schaesberg, Nieuwenhagen en Ubach over Worms heeft Landgraaf tot één van de grotere gemeenten in Limburg gemaakt. Kortom, een gemeente waar op alle gebieden mooie uitdagingen liggen.Diezelfde uitdagingen zijn er ook voor de medewerkers van de gemeente Landgraaf. Zij krijgen de kans om zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen en mee te denken. Enthousiasme en de durf om verder te kijken, juichen we hard toe. Werken bij de gemeente Landgraaf betekent werken in een prettige organisatie met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
6371LA LANDGRAAF

telefoon14 045
emailgemeente@landgraaf.nl
websitewww.landgraaf.nl