Logo Gemeente Landgraaf schaduw
Gemeente Landgraaf

Gemeente Landgraaf; altijd in beweging!

Wie Landgraaf zegt, zegt dat vaak in één adem met Pinkpop, Snowworld én het WK wielrennen. Landgraaf zit nooit stil, integendeel, er gebeurt veel in deze gemeente. Sport, evenementen en de sterke ontwikkeling van bedrijvigheid zijn voorbeelden van het groeiende toerisme en ondernemerschap.

Maar Landgraaf kenmerkt zich ook door het prettige wonen in een aantrekkelijke groene omgeving. Ook op dit gebied is er altijd werk aan de winkel. Landgraaf maakt zich met de diverse partners continue sterk om de gemeente voor de toekomst aantrekkelijk te houden. Gezien het veranderende aantal inwoners is dit een zowel een noodzaak als een kans!
 
Landgraaf heeft van oudsher altijd ingesprongen op veranderingen. Na de sluiting van de mijnen is hard gewerkt om de omslag van `zwart naar groen` te realiseren. De samenvoeging van Schaesberg, Nieuwenhagen en Ubach over Worms heeft Landgraaf tot één van de grotere gemeenten in Limburg gemaakt. Kortom, een gemeente waar op alle gebieden mooie uitdagingen liggen.Diezelfde uitdagingen zijn er ook voor de medewerkers van de gemeente Landgraaf. Zij krijgen de kans om zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen en mee te denken. Enthousiasme en de durf om verder te kijken, juichen we hard toe. Werken bij de gemeente Landgraaf betekent werken in een prettige organisatie met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket.

Nieuwste vacatures

Klantadviseur module 2

Medewerkers bij Gemeente Landgraaf

Jacco den Hartog

Senior beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling

Jacco den Hartog

Senior beleidsmedewerker maatschappelijke ontwikkeling

Ik heb me meteen van het begin op mijn gemak gevoeld in Landgraaf en dat is nog steeds zo.

Op de IGOM-website staat bij de gemeente Landgraaf dat het er goed wonen, werken en recreëren is. Over het prettig wonen en recreëren hoor ik positieve verhalen van mijn collega's. Met het prettig werken heb zelf nu ruim 1 jaar ervaring.

Er is voldoende uitdaging in het werk door alle ontwikkelingen die op de gemeente af komen. Op het werkgebied van maatschappelijke ontwikkelingen door de decentralisaties op het gebied van de Wet op de maatschappelijke ondersteuning, de Wet werken naar vermogen en de Jeugdzorg. We pakken dat op samen met de collega's, ook van andere Zuid-Limburgse gemeenten. Op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en maatschappelijke ontwikkeling ligt er een uitdaging goed om te gaan met de krimp. We doen dat integraal en samen met onze inwoners en maatschappelijke partners binnen de wijkontwikkelingsplannen.

Opvallend is de positieve werksfeer in Landgraaf. Dit viel me al op in de sollicitatiegesprekken. Ik heb me meteen van het begin op mijn gemak gevoeld in Landgraaf en dat is nog steeds zo. Dit geldt voor zowel het werken met de collega's als met de partners in het maatschappelijke veld. Ik vind een positieve werksfeer erg belangrijk. Dat geeft energie en dat is belangrijk als je in 35.000 kilometer per jaar aflegt tussen huis en werk. 

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
6371LA LANDGRAAF

telefoon14 045
emailgemeente@landgraaf.nl
websitewww.landgraaf.nl