schaduw
Logo Gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw

Een inspirerende werkgever

Met een rijke historie, mooie natuur, 10 kernen en ruim 24.000 inwoners vormt Maasgouw een verrassend mooie gemeente in Midden-Limburg. De kenmerkende Maasplassen en het bosrijke landschap bieden talrijke mogelijkheden voor natuurontwikkeling, toerisme en recreatie.

De Maasplassen en de historische ‘stadjes’ Stevensweert, Wessem en Thorn zijn bekende toeristische en recreatieve trekpleisters. Ook de industriële bedrijvigheid is groot. Zo is Maasbracht een belangrijke haven voor de binnenscheepvaart en bieden de rijke kleigronden tal van industriële mogelijkheden. De aanwezigheid van de Maas en de A2 stimuleert de groei van zowel traditionele als nieuwe industrieën. Maasgouw biedt een mooie leefomgeving met een rijk gemeenschapsleven en een hoog voorzieningenniveau.

Een inspirerende werkgever
Jong, ambitieus en volop in beweging. Dát is Maasgouw. De gemeente Maasgouw wil haar inwoners optimaal van dienst zijn. Dat betekent dat de jonge organisatie zich ontwikkelt, steeds professioneler wordt en nadrukkelijk de dialoog aangaat met de burger. Vanuit een interactieve, klantgerichte houding wordt beleid ontwikkeld en uitgevoerd. Het vraagt om een krachtige werkstructuur en vakkundige, flexibele medewerkers.

Werken bij de gemeente Maasgouw biedt veel uitdagingen. Er zijn boeiende functies met veel eigen verantwoordelijkheid in uiteenlopende vakgebieden. Denk aan ruimtelijke ordening, financiën of zorg en welzijn. Daarbij zijn de lijnen kort en heb je met de hele organisatie – van hoog tot laag – te maken. Je directe collega’s binnen je team, maar ook het bestuur dat dezelfde klantgerichte houding voor ogen heeft. Bij de gemeente Maasgouw krijgen medewerkers ook veel bewegingsvrijheid. Er is ruimte voor eigen initiatief en verschillende mogelijkheden om je werk in te delen. Daarbij krijg je ruime ontwikkelingmogelijkheden. Via diverse opleidingsmogelijkheden voer je namelijk de regie over je eigen carrière. Je krijgt de kans je talenten en competenties uit te bouwen en kunt waar mogelijk doorgroeien naar een andere functie. Bij dit alles kun je rekenen op een solide basis. Een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een vergoeding van het woon-werkverkeer en flexibele werktijden. Het maakt de gemeente Maasgouw in alle opzichten een prettige en inspirerende werkgever.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

1e medewerker Kabinet

1e medewerker Kabinet

beleidsmedewerker Sociaal Domein

beleidsmedewerker Sociaal Domein

Facilitair medewerker (bode)

Facilitair medewerker (bode)

Contactinformatie

Bezoekadres
Markt 36
6051DZ MAASBRACHT

telefoon(0475) 85 25 00
emailinfo@gemeentemaasgouw.nl
websitewww.gemeentemaasgouw.nl